Дневен хороскоп за петък, 17 юли 2015

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Искате да се махнете от средата, с която сте свикнали. Да се спасите за момент от всички негативи, които тя ви носи. Ако тя повече ви натоварва, отколкото ви прави щастливи, може би е време да обмислите дали да не я смените изцяло.

Телец Благоразположението на звездите през днешния ден е насочено изцяло към този зодиакален знак. С каквото и да се захванат Телците днес, то ще им донесе неподозирани успехи.

Близнаци Хвалите се с постижения, които не са ваша заслуга. Бъдете сигурни, че когато говорите за себе си, изтъквате своите лични качества и успехи, а не си приписвате чужди. В противен случаи рискувате да си „спечелите” недоверието на околните.

Рак След натоварена седмица обикновено идва спокоен уикенд. При вас обаче този път няма да се получи така. Днешният тежък ден не ви позволява да свършите задълженията си на работното място и ще трябва да се занимаете с тях и през почивните дни.

Лъв Крайно време е да започнете да се грижите за себе си. Пренебрегвате голяма част от нуждите си заради тези на най-близките си хора. Похвално е, че ви интересува как са те, но това не трябва да бъде за сметка на собственото ви благополучие.

Дева Днес ще получите възможност да демонстрирате уменията, които сте придобили през последните седмици. Стараете се толкова упорито в последно време, че мисълта от провал ви побърква. Бъдете спокойни – способностите ви вече са достатъчно добри.

Везни Сутринта ще бъде изпълнена с дребни проблеми, които ще успеете да разрешите до края на деня. Някои от тях ще ви създадат известни трудности, но ще се справите с всичко навреме.

Скорпион Тревожите се за половинката си. Виждате, че нещо го измъчва, но не иска да сподели болката си с вас. В такива моменти е най-добре да му осигурите пространството, от което се нуждае. Когато премине през личната си битка, ще бъде готов да ви даде обяснение.

Стрелец Можете да продължите да обвинявате обстоятелствата за своите неуспехи, но това няма да ви придвижи напред, нито да ви издигне в очите на хората. Приемете възможността самите вие да сте причина за скорошните си провали.

Козирог Отдайте се на любимото си занимание. Дали това ще бъде интересно хоби, което не сте практикували скоро, или споделено време с най-близки приятели – няма значение. Важното е да ви прави щастливи и да ви измъкне от капана на рутината.

Водолей Абстрахирайте се от негативните мисли, които се въртят в главата ви. Опитайте се да мислите позитивно, колкото и трудно да е това в настоящия момент. Трябва да бъдете силни, смели и решителни, за да се справите със ситуацията.

Риби Денят е отреден за спорт. Напоследък нямате никакво време за себе си и в резултат страда не само духът, но и тялото ви. Физическата активност ще ви помогне да подобрите и двете.