Тренировка за красиво дупе

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Дори стегнатите крака и дупе да ви се струват „мисия невъзможна“, не бива да се отказвате. Нужни са ви само воля, постоянство и търпение, за да се сдобиете със стегнато дупе!

Красивото и мечтало тяло не се постига само с желание и здравословни храни. За перфектна фигура трябва и малко физическа активност.

Добрата новина е, че никога не е прекалено късно да започнете да тренирате. Дори стегнатите крака и дупе да ви се струват „мисия невъзможна“, не бива да се отказвате. Нужни са ви само воля, постоянство и търпение, за да се сдобиете със стегнато дупе!

Днес ще ви представя тренировка подходяща за начинаещи дами. При нея се използва само собственото ни тегло. Започва се със загряване – скачане на въже. Следват три упражнения от по няколко серии – класически клекове, сумо клекове и напади.

За този вид упражнения не е нужно да излизате от вас. Освободете центъра на хола, пуснете си приятна енергична музика и започвайте!

Ако не ви се изясни добре какво трябва да правите, това видео ще ви даде малко повече насоки, с които да стегнете и оформите дупето си: