Съдове с керамично покритие Делимано – Delimano.bg

1
Добави коментар

За пръв път в България новата серия Деличия – Керамични съдове Делимано от ново поколение.

Тези готварски съдове са с най-авангардното до момента покритие – 2 пъти по-издръжливо, 3 пъти по-незалепващо и 50% по-устойчиво на издрасквания, в сравнение с най-добрите керамични покрития на пазара.

Серията Готварски съдове Деличия се състои от Слоп Уок тиган, грил тиган, универсален тиган, слоп тиган за палачинки, кръгла тава, тенджера, плитка тенджера, висок тиган, плитка тенджера, тава и стъклен капак. Всички тези съдове са изработени с алуминиева основа и са покрити с керамика форте, силикон и емайл.

Всички съдове от тази серия са подходящи за газови, обикновени електрически или печки със стъклен котлон. Снабдени са с ергономични дръжки с вграден термо сензор. Могат да бъдат измивани в съдомиялна машина и са устойчиви на високи температури до до 450° C.

Съдовете Делимано Деличия са перфектното допълнение към всяка кухня. С тях вие готвите лесно бързо и с удоволствие. Ако ви е омръзнало храната ад залепва по тигана или тенджерата или готвите с керамични съдове, които лесно се издраскват. Опитайте съдовете от ново поколение и се наслаждавайте на