На съседката сладкото дупе

1
Добави коментар

Значи на 25 съм и живея в голям блок. …
Един път ми се наложи да си сготвя, че бях останал сам. Обадих се на приятелката си да я питам как да си изпържа тиквички. И така, имах всичко необходимо, само брашно ми липсваше. Отидох до дванадесетия етаж до леля Галя, често си услужваме с нея. Леля ви Галя е мазна филия, между 45 и 50 е, обаче много ме кефи.
– Лельо Галя, айде моля те да ми услужиш с една купичка брашно, да си изпържа тиквички, че няма какво да вечерям, нашите отидоха на село“
– Ще можеш ли да ги направиш сам?“
– Не съм правил, но предполагам не е голяма философия.“
– Ако искаш щя сляза да ти помогна.
– Стига де, сега да се обличаш да слизаш (беше по домашен халат)
– Какво да се обличам, да не съм гола
– Еми хубаво, ще съм ти благодарен, да не похабя единственото, дето имам за ядене сега

Леля Галя почна да прави всичко сама, каза ми да си седна. Гледах я през цялото време. Но не в ръцете, а в тялото. Надупи се на няколко пъти да бръкне в долния шкаф. Имаше голямо дупе, но много добре оформено. Виждал съм я в дънки, направо секс си лъха от нея. Отидох да й покажа от къде да включи газта. Беше застанала точно пред вратичката на шкафа, дръпнах да я отворя, но халата и се закачи за вратичката и се разтвори. Веднага погледа ми се спря на окосмената й путка. Тя се притесни и се загърна.
– Красива си отдолу“ (леля Галя почервеня). Не носиш ли гащички?
– Ти къде гледаш там!? (попита без да ме поглежда). Нося, но тъкмо излязох от банята като звънна.
– Много добре изглеждаш
– Стига си ме гледал
– Не мога, привличаш ме.
– Ей, за какво си мислиш!!!
– Ако ти кажа може да ме вземеш за смахнат.
– Започвам да си мисля вече
– Сещам се, че имаш много красиво гъзе- обърна се, остави приборите и каза:
– Това ли искаше да видиш – и отгърна халата си – лъсна блестящия й гъз, страхотен, без нито една пъпчица
– Би ли се навела – последва удивително навеждане. Видях и стиснатата дупчица, много ми хареса. Приближих се до нея, наведох се и целунах ануса й. Леля Галя претръпна. Облизвах дупката й доста време. Започнах да играя и с пръстчета. Вкарах средния си пръст, развъртах го вътре. Тя започна да си движи дупето, усетих, че вече е готова. Вкарах си и показалеца. Вече започна да се движи повече. Вкарах й трети пръст, леля Галя направо откачи. Наведох се и почнах да облизвам косматата й путка. Легнахме на килима и тя започна да ми сваля панталонките и разкри кура ми. Започна да си играе с него, пипаше го, лапаше го.
– Вдигни си краката! – почти ми заповяда. Вдигнах си краката и усетих нещо да се опира в дупето ми. Усетих езика й как се върти около анала ми. Е такова удоволствие няма, честно ви казвам – аз съм й вкарал 3 пръста отзад, лижа й путката, а тя с езиче ми облизва ануса. Вече имах и едно пръстче в дупето, след малко още едно и заиграха диво. Съчета го с лапане до топките и гърчене. И двамата вече бяхме толкова възбудени, че краят се виждаше.
– Искам да ми се изпразниш отзад!
– Вътре ли!?
– Да, хайде, давай! Вкарах й го отзад, както й бях вече разширил дупката и започнах здраво да я клатя. Наведе се и започна да ми облизва палеца на крака и между пръстите, голям кеф. Като ми налапа всички пръсти вече не се сдържах и избълвах със здрави движения всичката си сперма в задника й. Леля Галя изстена от удоволствие. Извадих го, и от дупето й потече сперма. Леля Галя клекна и от дупето й потече още повече сперма, и всичко по килима.
Такава хубава вечеря не ми се беше случвала скоро