Острилка за плодове и зеленчуци

1
Добави коментар

 

ЦЕНА: 4 лв

Острилка резачка за плодове и зеленчуци

Удобен и практичен прибор за всяка кухня, с който могат да се нарежат на лентички моркови, репички, краставици и други твърди зеленчуци. Спирали или жулиени, идеални за приготвянето на разлчини ястия.  

Лесен за почистване, подходящ и за съдомиялна машина.

Създаденият от израелската компания Monkey Business уред Кaroto се използва точно като острилка. Зеленчукът се поставя в него и се завърта. Получените тънки лентички от кората могат да се използват за декорация. Изобретателите твърдят, че уредът е по-безопасен от стандартната белачка и от ножовете. Освен за кореноплодни, той може да се използва за тиквички и краставици.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор.Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion