Купи книги за над 20 лв и можеш да спечелиш телефон LG G4 от eMAG

2
Добави коментар
silvy
silvy

eMAG приготви изненада за всички любители и ценители на книгите!
Релаксирай през лятото, докато пътуваш за работа или за желаната ваканция! Купи книги за над 20 лева в периода 14-26 юли и ще участваш в тегленето за чисто нов телефон LG G4!
В сайта на eMAG.bg ще намериш над 20 000 заглавия от различни жанрове, избери своето любимото четиво.
Разгледай предложенията ни!
Промоциите са валидни до изчерпване на количествата.
За да участва в Кампанията за спечелване на награда, всяко заинтересовано физическо или юридическо лице трябва да закупи от онлайн платформата www.emag.bg, в периода на Кампанията продукт(и) от категория „Книги“ на стойност от минимум 20 лв. (с ДДС). В кампанията ще участват и поръчки, които съдържат продукти, чиято стойност поотделно е по-малко от 20 лв., но общата им стойност в една поръчка е равна или надвишава тази сума. В кампанията ще участват всяка една поръчка на дадено лице, която отговаря на условията на настоящия правилник.
В случай, че една фактурирана поръчка съдържа продукти от категория „Книги“ на стойност по-голяма от 20 лв., независимо от размера й, участникът ще бъде автоматично записан в кампанията, само веднъж, въз основа на номера на фактурата.
В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани (върнати) поръчки, тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко продукта от категория „Книги“ на минимална стойност от 20 (двадесет) лв. с включено ДДС в рамките на една поръчка.
Пълните условия на кампанията можеш да прочетеш тук.

Играта изтича на 26.07.2015 г.:

Tags: eMAG, knigi, LG G4, книги, телефон