Дами канят

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Повечето жени живеят в един приказен свят, на принцеси и благородни принцове. Дамите все чакаме мъжът да направи първата крачка, да дойде при нас и да ни се обясни в

Повечето жени живеят в един приказен свят, на принцеси и благородни принцове. Дамите все чакаме мъжът да направи първата крачка, да дойде при нас и да ни се обясни в любов, или поне да ни покани на първа среща!

Но все пак живеем в 21 век! Живеем в свят, в който жената стои на равно с мъжа, време е и дамите да предприемат първата крачка и в любовта.

Справяме се с водещи позиции, умеем да комуникираме, да бъдем едновременно жени, майки и съпруги, но не ни стиска да поканим симпатягата от долния етаж. Представяме причините, заради които е крайно време да се престрашим и да започнем да каним мъже на среща.

 Променете нормалността! Замислете се преди години, когато жените са нямали права и са се вписвали в паспорта на мъжа. Ролята на женала преди е била да бъда съпруга и добра домакиня. Но жените са успели да извоюват своите права и да получат равенство с мъжете. Време приемем съдбата си и се държим като силни жени, равни на мъжете!

Спестете си нерви и излишни мисли, които причиняват бръчки. Ако седнете да се чудите дали той ще ви откаже или не, да замислите как точно трябва да се случи всичко, в един момент страхът ще надделее и не само че ще се откажете, но и ще се приберете с нова бръчица на челото.

На мъжете им харесва. Жените, които познават и оценяват своите качества, са изключително привлекателни. Никой не ви казва да отидете и агресивно да накарате мъжа да избира между живота си и една среща с вас. Става въпрос да проявите самоувереност и сила да заговорите обекта на своите желания – ако наистина си заслужава, ще го оцени.

 

 Почуствайте се секси! Спомнете си първото интервю, след което получихте желаната работа. Чувството да поканиш мъж и той да откликне е почти същото. Това е един вид признание за вашия сексапил и красива външност.

Погрижете се сами за себе си!За да се получат добри взаимоотношения, обикновено трябват двама. Ако наистина мъжът, когото каните на среща, се окаже невероятно мил, добър и възпитан, вие ще сте късметлийката, която го е открила първа и се е престрашила да вземе съдбата в свои ръце.

 

Източник: tialoto.bg