Дневен хороскоп за понеделник, 20 юли 2015

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Ще получите помощ от неочакван за вас човек. Това ще ви покаже, че трябва да имате повече вяра в доброто и да не прибързвате със заключенията за хора, които не познавате много добре.

Телец Днес е идеален ден да се стремите към повече комуникация с околните, както и да се свържете с роднини, които се намират на далечно разстояние, и с които не поддържате редовна връзка.

Близнаци Отдали сте се на блажена почивка, но не изоставяйте задълженията си днес. Рискувате да се покажете като безотговорна личност, а не като човек, на когото може да се разчита.

Рак Понеделникът е тежък за вас. Не можете да се настроите на работна вълна и часовете отминават едва-едва. Бъдете по-търпеливи и се опитайте да увеличите продуктивността си, защото нивото ѝ в момента е много ниско.

Лъв Оптимизмът ви е завладял изцяло. Чувствате се непобедими, в пълен контрол над всеки аспект от живота си, и гледате еуфорично на предстоящите ви събития. Продължавайте в същия дух!

Дева Любовта чука на вратата, но внимавайте, защото може и да я пропуснете. Отваряйте си очите за подходящия за вас човек – той ще ви даде недвусмислени знаци, които доказват, че проявява интерес към вас.

Везни Прекалявате с опитите си да повлияете на решението на близък до вас човек. Оставете го да размишлява на спокойствие и сам да вземе своите решения. Не се намесвайте в процеса, защото после вие ще бъдете посочен като виновник за евентуалните негативни последствия.

Скорпион Работата в екип е от огромно значение за проекта, с който сте се захванали. Ако съумеете да се спогодите с колегите си, резултатите ще бъдат повече от задоволителни.

Стрелец Вашият опит ще ви дойде на помощ в ситуация, която на пръв поглед изглежда неразрешима. Помислете за грешките от миналото и ще успеете да излезете от нея, без да пострадат чувствата и егото ви.

Козирог Денят е изпълнен с комплименти за външния ви вид. Сияйното ви излъчване ще ви спечели нови обожатели, което ще породи ревност у половинката ви. Това няма да доведе до скандали, защото партньорът ви ще осъзнае, че не сте му дали основателен повод да ви ревнува.

Водолей Всички днес сякаш нарочно ви лазят по нервите. Или само вие си мислите така, защото сте много раздразнителни през първия ден от седмицата. Овладейте емоциите си и не винете околните.

Риби Ще научите новина, която ще ви зарадва много. Седмицата ще потръгне чудесно за вас, а днешният ден ще бъде изпълнен само с хубави емоции.