Цветарката – Sexnovini.com

1
Добави коментар

Преди няколко дни се случи да отида тук в махалата да потърся цветя, но не такива на букет, а такива да си засадя в градината. Някои есенни видове за леха и алпинеум-а. От няколко години съм разведен и сега аз и дъщеря ми се занимаваме с градината. Тук къща, там двор, от уста на уста стигнах до една къща в която живееха едни преселници. Мъжа на около 50г. , а жена му на 27-28 год. Излязоха и двамата, а на мен ми „скочи“ инструмента като го видях онова гадже жена му. Беше по една розова риза с две-три закопчани копчета отдолу нагоре, та като се навеждаше да ми показва видовете в тяхната градина страхотните и цици ставаха обект на съзерцание от моя страна и тя го забеляза, но не направи нищо за да прикрие гледката. Напротив, слагаше длани между коленете си и стоеше леко наведена и ми обясняваше надълго и нашироко как се сеят, засаждат, поливат, режат… А отвреме на време с крайчеца на окото поглеждаше в деколтето си, все едно искаше да се увери, че гледката е достъпна.
А мъжа й пък се врътна и изчезна някъде из двора. Говорихме и се разбрахме на другия ден да отида за да ми извади коренчета, които ще бъдат поляти предварително за да могат да излязат с пръстта.

Отдох на другия ден, а като излезе тя (предния ден се запознахме) ми каза така нежно името, че ми стана пак. Щях да откача… Попита ме дали нямам нищо против да вляза горе и да си взема една-две малки пластмасови саксийки от тяхната тераса за да ги засади като за из път. Аз потвърдих и се качих по стълбите, като не пропуснах да отбележа, че съм много шумен и не бих ли могъл да събудя мъжа й например, а тя „Той снощи се прибра в града, че тук селото го дразни…! “ Кръвта нахлу в главата ми! Казах си :Как да й кажа, че искам секс с нея? И в следващия момент й казах: Да бе, той пък да не мислиш, че се е прибрал в къщи? Къде ли снове сега, че и от снощи…? , а тя :“Ми ние си сновем редовно, и двамата..! “ Щях да получа удар…! Както си стоях до нея и гледах как мести саксийките от един кашон в друг, а заострените й гърди с кафяви цилиндрични и настръхнали зърна се друскат похотливо й казах:Е да можеше и аз да си „поснова“ някъде като теб..? “ Тя се обърна и ми каза, :“Ами, че снови де, какво чакаш? “ и се усмихна широко (а имаше супер сладка усмивка с 32 порцеланово бели зъби) и пак погледна в деколтето си като с два пръста разшири малко гледката като, че ли си ги намести спрямо ризата. Аз не издържах и я погалих по косата и раменете с две ръце, както бях зад нея почти, а тя -клекнала… Изправи се, обърна се и като ми засмука езика си натисна таза в мен…

Усети, че ми стана и след минута-две яко целуване ми прошепна:“Цветята няма да избягат, ела..! “ От там в коридора на килима… Нямаше време за спалня… Така ме прие в себе си, все едно бяхме любовници от две години… Тялото й бе истински шедьовър..! След половин час престой надълбоко и лениви поклащания всичко утихна… Изпрати ме с цветята и ми постави показалеца си на устните ми отблизо като знак да си мълча… Аз успях само да кажа: „Много ми хареса, бих искал пак..? “ А тя :“Ама ти да не си мислиш, че това ти е за постоянно бе сладур? Чао! “ Разбит съм! Искам я!