Да поддържаш връзка в порното

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

Lifecafe, по Daily Beast
20.07.2015, 22:04 (обновена 22.07.2015, 09:53)

Да бъдеш моногамен порно актьор със сигурност изглежда като оксиморон – как може да имаш само един партньор, когато всъщност имаш десетки (да не кажем повече).

Актрисата от филми за възрастни Аурора Сноу разказва пред Daily Beast именно за това колко е трудно да запазиш моногамна връзка, когато границата между професионален и личен живот изглежда замъглена.

Приятелят й знае, че е порно актриса – нещо, което Аурора държи да е ясно, преди да влезе във връзка.

Самата тя определя себе си като моногамна – когато се обвърже, е много лоялна към партньора си, дори леко властна и не се заглежда по други мъже. Дори не си и помисля за отворена връзка. Двамата никога не обсъждат работата й в детайли и затова не са срещали проблем в отношенията си. Поне преди той да се натъкне на нейно скоршно видео.

От всичко, което му е разказвала за работата си, той си е представял как я гримират в силно осветена стая с декори, докато наоколо са всички членове на екипа, а режисьорът казва „Екшън“ и започват снимките на неловка секс сцена. И въпреки че има и такива филми, не всички снимки протичат така. Самата сцена, на която е попаднал приятелят й, включва само нея и човек с камера, който заснема акта между двамата – обичайните действия, за които Аурора получава заплатата си.

Игра или не, всичко е изглеждало твърде реално за партньора й. За него това е изневяра.

До този момент Аурора Сноу е част от индустрията достатъчно дълго, за да не успее да разбере гледната му точка. Въпреки че никога не е изневерявала, за партньора й изневярата се е случила.

Порно звездите изживяват моногамията по-различно от повечето хора. Въпреки че работата им изисква да правят секс с много парнтьори, когато са във връзка, те я приемат за моногамна.

Платеният секс се брои за работа, затова и не трябва да се счита за изневяра. Поне не и емоционална. Поне така вярват в порно индустрията.

Стресът, който работата предизвиква, обикновено се превръща в трудност за двойките, но когато сексът ти е работа, то поддържането на връзка става емоционално минно поле.

Известният режисьор и порно актьор Дерик Пиърс се шегува, че единственият начин порно звездите да поддържат връзка, е да го правят внимателно. Според него основният проблем е в това, че когато работиш в порно индустрията, половинката ти не иска да слуша за работата ти. Това значи, че дори и да имаш ужасен ден на работа, няма как да го споделиш с любимия. Ако не можеш да споделяш с партньора си, то как тогава успяваш да включиш любимия си във всекидневието си?

Няма нищо лошо в това да имаш добър ден на работа, но когато си в порно индустрията, малцина искат да чуят за това, когато се прибираш вкъщи.

Половинката ти те защитава непрекъснато, когато не си наоколо – защитава те пред приятелите си, семейството си и не само – той трябва през цялото време да се справя с това, че ти работиш в порно индустрията, обяснява Пиърс. Той посочва, че това да бъдеш в индустрията променя възприятията ти за реалността и е лесно да забравиш колко гадости могат да се излят върху човека, с когото излизаш заради професията ти.

В това отношение връзка между две порно звезди със сигурност улеснява нещата – без въпроси за работа, без социално напрежение при среща със семейството. Тогава проблемът е не какво прави, а с кого го прави. Жените в порноиндустрията са изправени пред предизвикателството да чуват непрекъснато за уменията на партньора си, а мъжете – да се тревожат за отношението на един или друг актьор към половинката им по време на снимки.

Пиърс казва, че докато е излизал с жена извън индустрията, се е считал за моногамен, въпреки че е правил секс на работа. За него е приемливо да правиш секс с друг човек, когато работата ти го изисква. За „цивилен“ обаче и това е изневяра.

За порно актьорите е по-лесно да не възприемат емоционално секса, когато са замесени пари. Това разделя работата от удоволствието. Но за онези извън индустрията, това е трудно за разбиране.