Прегрешения и извинения в любовта според зодиакалните знаци

1
Добави коментар

Овен

Спонтанни „прегрешения”, по детски и на игра, като неустоим импулс и желания. А после- веднага съжаляват, „посипват главата си с пепел”, шумно и ярко изразяват чувствата си към своя наранен партньор. Но не просят прошка- гордостта им него позволява.

Извинение: „Намерих там нещо” , „Дяволчето в главата ми беше, не бях аз” и т.н.

Телец

„Прегрешенията” са премислени, а не спонтанни, така че никой не може да попита после този зодиакален знак: „Ти знаеш ли какво правиш, какви ги вършиш”…Да, знае, знае и никога не е случайно без повод, последствия или облага….

Извинение: „Това заслужаваш!”

Близнаци

Лекомислени, леки и над нещата, Близнаци често не усещат, че извършват нещо нередно. А дори и да го извършат- не си го слагат твърде на душата. В повечето случаи се задоволяват с флирт, който забравят след 5 минути.

Извинение: „Ти какво, да не се обиди? Но защо?”

Рак

Рак винаги е в позиция на „прегрешилия”, а партньорът му на „пострадалия”. Така е, дори когато другият е провокатор, изневерил е или е извършил нещо нередно. Защото Рак няма да позволи да играе той ролята на „жертва” и все ще намери начин да преобърне  „мача”.

Извинение: „Ти ме принуди!”

Лъв

Прегрешенията се правят от жадно Его за внимание, любов и  желание да покажете, че няма други като вас! Все пак не е редно Слънцето да огрява само едно сърце…

Извинение: „Така ми се прииска!”

Дева

Прегрешения от злопаметност. Ако някъде, някой е пресякъл пътят ви „неправилно” или се е изказал по начин, който ви е наранил, вие не го забравяте. Не бързате, умеете да чакате и все някога му го връщате, обикновено в най-точния момент и по най-болезнения начин.

Извинение: „Аз ли? Как можа да си го помислиш..!?.”, а после леко самодоволно: „Ти помниш ли преди…”

Везни

Прегрешения, защото им е трудно да отказват, колебаят се в чувствата си, в намеренията си. Любовта е важна, но не единствена, е, с малки изключения…

Извинение: никакво. „Извършил и се скрил”.

Скорпион

Принципни прегрешения, при това продиктувани от „собствен морален кодекс”, уникален за този зодиакален знак. Скорпион може да бъде верен, но само, ако поиска и се вписвате в сложната му схема. Иначе е извън контрол, не дай си Боже пък да го нараните…

Извинение: никакво. „Не дължи обяснения!”

Стрелец

Шумни и ярки прегрешения, предизвикват конфликти, разтоварват се и после се успокояват- като фойерверк. Бързо палят, бързо гаснат- такъв е животът, не можем да се сърдим и някак  е много трудно- това да е на Стрелец.

Извинение: безсмислен текст. Извиненията не са точно извинения, а нещо подобно…

Козирог

Козирог си слага спирачки за прегрешения, но е факт ,че съчетава мотиви и характеристики от Лъв /силно Его/ и Телец /пресметливост/.

Извинение: „Така се случи!”

Водолей

Цинични прегрешения, без чувство на вина, а понякога, за да се посмеят над слабостта на „другия”. Водолей не обича „слабаците” и намира начин да ги накаже, ако открие подобна „пукнатина” в характера на човека до себе си.

Извинение: „Ха-ха!”

Риби

Прегрешения от безразличие. Ако Риби изпитват подобни чувства, тогава потъват в дълбините на незнайното, където никой не може да ги открие. И не разчитайте на съчувствие, съжаление и помощ, въпреки „обещанията” в тази посока. Риби могат да бъдат безмилостни.

Извинение: „Всеки е сам за себе си, извинявай!”