Страхотни идеи за външна реклама

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Страхотни идеи за външна реклама

27.07.2015 г., 01:11

Глобални марки и агенции не спират да изненадват с неочаквани подходи във външното рекламиране. Някои от новите билбордове, които създадоха, са истинско тържество на креативността. 

„Вместо да създават скучни дискусии, тези форми на рекламата са истински шедьоври, чието наблюдение е удоволствие“, коментира редакцията на руския сайт AdMe. Тя събира 20 от най-добрите творби, които някога са били създавани с идеята за външна реклама. 

Вижте. 

Умни идеи за умния град. Не само билборд, а и пейка. От IBM.  Билборд на пастите за зъби Formula. Една гениална с простотата си идея за външна реклама на боя за коса – Koleston.  Всичко се окончава до мястото, където е монтирана рекламата.  То променя цвета на косата на жената.  Билборд на бирата Carlsberg, от който минувачите можеха да си налеят чаша пиво.  Може би най-харесваният и обичан билборд в света. Сламката продължава в съседния плакат в тази реклама на „Кока-Кола“.  Още една заигравка със сламките от бутилката.  „Спазвайте дистанция!“ – предупреждение на билборд на петролната служба в Колорадо.  CNN: Гледате новините и разбирате всички скрити намерения.  Реклама на машинка за подстригване на Panasonic. „Тропикана“ – източник на енергия – от естествен, по-естествен! С Ariel – от меки, завивките стават супермеки. Боята Berger – идеалният цвят.  Реклама на Imodium против диария.  Билборд на колите-играчки за деца Hot Wheels.  „Затегнете коланите!“ – една социална кампания в Индия.  Билборд на Power House фитнес център.  „Млякото Anando дава свръхчовешка сила!“. Просто невероятен билборд върху сграда.  Реклама на конци за зъби.  LEGO: Представете си! „Дъждът променя всичко“. Кампания от Нова Зеландия, с призив към шофьорите да бъдат по-предпазливи при управление при мокра настилка.  Щом завали, червена боя се стича по лицето на детето.  Руска реклама на електроинструменти.