Преместване на Мебели и Багаж

3
Добави коментар

Ако търсите коректна фирма за преместване на вашето обзавеждане в София или страната, значи сте попаднали на правилното място. Ние от Транспортни Услуги София знаем как да направим пренасянето на вашите мебели и багаж възможно най-гладко при това на съвсем приемлива цена. На ваше разположение са екип от опитни хамали и различни по обем товарни превозни средства – бусове и камиончета от 12 до 20 куб.м., с които можем да посрещнем нуждите на всеки един клиент.

Можем да Ви предложим частично или цялостно преместване на вашето имущество с опаковане и де/монтаж на мебели както за района на София, така и до всички населени места в България при много изгодни условия. Не се колебайте да ни позвъните на тел. 0885 714 966 за безплатен оглед в случаите когато имате по-голямо количество покъщнина.Човек от нашия екип ще Ви посети на място и ще изготви оферта с крана цена за вашето преместване.

Разбира се когато става въпрос за по малко мебели и багаж, можем да Ви дадем точна – твърда цена още по телефона.

1).Количеството на вещите.

2).Броя на етажите – при товарене и разтоварване. 

3).Наличието на асансьор в сградата.

4).Разстоянието м/у адресите в София или градовете в страната.

5).Възможност за паркиране пред входа на сградата-къщата.

6).Желание от ваша страна за опаковане и де/монтаж на мебели.

Също така, ако желаете можете да изберете опция „Заплащане на Час“ при, която имате възможност да ползвате хамали и транспорт при часова ставка съответно за хамали – 12 лв./час и транспорт 25 лв./час. При това положение 2-ма хамали и бус с подходящ обем в рамките на 2 часа ще струват 98 лв. и съответно за 2ч. и 30 мин – 125 лв. и 3 часа – 150 лв.

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за преместване на малко предмети ( от 1 до 3 броя вещи – мека мебел, битов уред…) при фиксирана – твърда цена от 70 лв. до 90 лв. в зависимост от броя на предметите.

Нашата основна цел е да откликнем бързо и ефективно на нуждите на всеки един клиент, като същевременно оправдаем неговите очаквания за качество и цена на желаната услуга. С радост очакваме вашите запитвания на тел. 0885 714 966 или 0893 484 770. Позвънете ни сега и вземете изгодна оферта за преместване с крайна цена.