Конкурси всякакви: Спечелете персонализиран грил и всяка седмица 5 ваучера по 50 лв.

1
Добави коментар

Краен срок – 7 август 2015

Включи се в най-дългата ода в чест на грил майстора!

Той го заслужава

За един Грил Майстор възхвалите никога не стигат! Но щеш не щеш, трябва да вместиш своята в 140 знака.

Помни, че Грил Майсторът заслужава само благи рими, затова нашият модератор ще следи всички стихове.
Очакват те грилянтни награди – всяка седмица ще раздаваме по 5 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване в Lidl, а в края на играта, някой ще спечели специален персонализиран грил!

Да пече месо е негова съдба
Той призван е да ни радва с храна…

Той е враг на празния стомах
Върху жар кюфтета мята със замах

Той е майстор от бога надарен
Говори се, че в грила е роден

За да участва в Играта, всеки Участник:

1. трябва да се включи в най-дългата ода за Грил Майстора на сайта www. grillmaistor.bg. Там той ще има на разположение текстово поле, където в рамките на 140 знака (свободен текст, само на кирилица) ще има възможност да възхвали Грил Майстора. След като въведе своето предложение, Участникът трябва да попълни коректно регистрационната форма, която се намира под въпроса, като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер и след това да натисне бутон „Изпрати“.

Наградите, които участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са два вида: Седмична награда – 5 ваучера за пазаруване в Лидл на стойност 50 лв. Голяма награда – Персонализиран грил.

Определянето на Участниците, спечелили седмична награда, ще се извършва през първия работен ден от следващата седмица, чрез провеждането на томбола на случаен принцип. На 10.08.2015 г. също чрез провеждането на томбола на случаен принцип измежду всички Участници, изпълнили изискванията в раздел ІІІ по-горе, ще бъде избран победител и двама резервни победителя, като победителят ще има правото да получи Голямата награда. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame до 24 часа след провеждане на томболата за седмични награди, съответно томболата за голямата награда (10.08.2015 г.). Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма.

Всеки Участник, спечелил награда (независимо дали седмична или голямата награда), трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: [email protected], в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame (датата, следваща деня на провеждане на седмичната томбола, респективно 11.08.2015 г. за голямата награда).

Наградите ще бъдат изпратени до победителите до две седмици след потвърждение чрез имейл на адрес: [email protected].