Практични идеи за обзавеждане с дървени палети

1
Добави коментар

Практични идеи за обзавеждане с дървени палети

Артистичните хора обичат импровизациите и често се спират на практични, но нестандартни решения за интериорния дизайн на дома си. Днес ви представяме няколко свежи идеи за обзавеждане с дървени палети.

Те са със стандартни размери, изработени са от дърво и това ги прави удобни за пребоядисване, състаряване или освежаване. Според типа стил в жилището могат да се използват в най-различни варианти. Идеална идея за всеки дом е маса от дървен палет. Може да бъде, както холова, така и маса за хранене или за кафе на верандата. Ако един палет идва нисък на височина, за повече комфорт може да се поставят два един върху друг. Към всяка маса добре стоят и столове от палети.

Стандартните размери на рециклираните палети са 24х24 и 30х30. Имат идеално приложение, както в спалнята и хола, така и в кухнята, коридора и на терасата. Като подматрачна рамка стоят различно, но интересно. Красиви са и преобразени в ъглов диван. Монтирайки палет на стената, той може да е удобен шкаф, етажерка или поставка за саксийни цветя. В антрето може да служи като отворен шкаф за обувки или ниша за чадъри например. Красиво и практично изглежда и като основа за закачалка или порт манто. За тези, които живеят в къща, има много повече приложения за обзавеждане с дървени палети. Едно от тях е идеята за люлка.

Хубавото при употребата на тези модули е това, че сами по себе си са достатъчни да се преобразуват в нещо практично. Най-много да са нужни няколко пирона, въже и чук за изработката. Това ги прави предпочитани и достъпни. Направи си сам декорация от дървени палети.

via