Завидни стил и качество на страхотни цени с Kalapod.bg!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Единственото нещо, което обичаме повече от обувките, това е намалението на обувки! Особено ако те са стилни, красиви и модерни. Нищо не може да ни разхлади по-качествено и обещаващо в горещия летен ден от дългоочакваното позвъняване на куриера, който ни носи „кутията на чудесата”. Днес решихме, че е време да ви представим още един страхотен магазин, който се присъединява към нашето eMODNO семейство, за да не спира да ви носи жадуваното чувство на щастие на много достъпни цени! Дами и господа…. Kalapod.bg!

Първоначално си помислихме, че е шега! Не е възможно тези красиви чифтове да са толкова евтини.. Не, не… трябва да има уловка! Но не би! Уловка няма, а когато вкъщи отвориш кутията и внимателно прегледаш току що донесените обувки, оставаш изумен от качеството и удобството. Знаем, защото лично се уверихме преди няколко дни! Сега щастливо потропваме с любимите New-ins под бюрото и усмивката просто не слиза от лицата ни! Каква сделка само!

Kalapod предлага огромно разнообразие! Страници и страници с дамски сандали, стилето обувки, токчета, балеринки, мокасини, боти, ботуши, чехли, кецове, маратонки, както и предложения за перфектната чанта, клъч или портмоне, които да добавите към новия си чифт, за да създадете перфектния тоалет! Освен това удобните категории на сайта ви позволяват да се разровите из многобройните модели мъжки и детски обувки, които са на не по-малко изкушаващи цени! От администрацията, разбира се, са се погрижили и за още един много важен аспект! Ако искате „дрехите за краката ви” да бъдат толкова запазени, както останалите съкровища в гардероба ви, то трябва да знаете, че те също имат нужда от редовно почистване и поддръжка. Именно за това Kalapod осигурява цяла една секция „Продукти за поддръжка”, които ще ви помогнат да запазите любимите си обувки непокътнати дълго, дълго време! Страхотно, нали?

Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от онлайн магазина, но вие не пропускайте да разгледате всички тях точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева