Какви типажи откри едно момиче в сайтове за секс-запознанства

37
Добави коментар
dpeshev
dpeshev

Снимки: сайт за секс-запознанства

Следващите редове не са за читатели под 18 години. Става дума за сайтовете за секс-запознанства. В българското интернет-пространство има няколко. Посещаемостта им е убийствена, чатът там е умопомрачителен. Най-стряскащи са снимките, поне в единия от сайтовете. Върху случващото се там психолози и сексолози могат да пишат студии за сексуалното и менталното здраве на нацията.
Има нещо положително, че българинът е все по-разкрепостен, но сексманията в Интернет май надхвърля нормалните представи за свобода в нравите.E-vestnik възложи на своя сътрудничка репортерка да се регистрира в такъв сайт и да опише преживяното. Който е любопитен, да чете. За хора с по-консервативен морал – не е за препоръчване.

Как бихте реагирали, ако някой ви прати следното писмо:„Здрасти, сега гола, дива и сама ли си? Може да те обходя с език”? Или: „Искам те за довечера”? Или пък: „Хей, малката, дискретен необуздан жребец – дали ще можеш да ме обуздаеш?”

Регистрирах се в сайт за секс-запознанства и всеки ден получавам подобни писма. Даже се регистрирах в два такива. Не търся партньор, нито разнообразие – исках само да видя какво ще се случи. Направих си профил, даже си качих снимки. В тези сайтове няма шанс някой да ти обърне внимание, ако нямаш снимка.

И ето какво стана…

Снимки: сайт за секс-запознанства

Първо се регистрирах в най-големия сайт за еротични запознанства в България. Оказва се, че там не можеш да си качиш по-секси снимки от примерно по бански. Администраторите не ги одобряват и направо ги трият. При повторен опит изпращат писмо до потребителя, и го предупреждават, че ако продължава ще му бъде изтрит профилът. Няма снимки по цици, не можеш да видиш полов орган. Тук там се срещат снимки на възбудени мъже по боксерки, снимки на мускулите им, красиви тела, като от списания. А има и снимки, подходящи за обикновен сайт за запознанства или пък за фейсбук – от село, от някой купон, от планината. Който иска, може да те покани на онлайн видеочат, и ако се съгласиш се зяпате с камери. Има опция да се пишат коментари под снимките.

Като цяло е любопитно как хем знаеш, че си в сайт за секс-запознанства, хем това не си личи. Има разни „Разнообразете сексуалния си живот”, „Освободете се от всякакви задръжки” и други, а като влезеш се оказва, че на пръв поглед нищо разкрепостено не можеш да видиш. Всичко се крие зад фасадата на писма, чатове, видео разговори и цензурата налагана на снимките от админите.

В другия сайт, където се регистрирах, обаче нещата изглеждат по съвсем различен начин. Още от главната страница те бомбардират със снимки на цици, пишки и женски полови органи. Не съм сигурна, че има администратори, които да отговарят за снимките.

Въобще не мисля, че има някой, който да се вълнува какви точно снимки се качват. На мястото, където се качват снимките, никъде не пише дали те се одобряват от някого или директно се качват на сайта. Тук не могат да се пишат коментари под тях, но за сметка на това всякакъв род филтри и цензура липсват и писмата са вулгарни, груби и предизвикателни. Почти всеки регистриран мъж има снимка на атрибута си, а почти всяка жена – на гърдите си, със или без сутиен. И не само на гърдите. Всичко е на показ и няма нищо скрито. Голям брой мъже се представят в профилите си със снимка члена си във възбудено състояние, сложен върху линийка, за да се види размерът му, или до някакъв предмет – бутилка от минерална вода, флакон за дезодорант… Много жени пък са се снимали чисто голи надупени, разкрачени… Но толкова за голотията.

След като събрах малко впечатления за двата сайта и въпреки отвращението си към единия от тях, си казах, че трябва да довърша нещата до край и все пак да си комуникирам с някого там. Заливаха ме с писма така или иначе, само трябваше да си избера на кого да отговарям. Избирах си хората за разговор на случаен принцип, просто си казвах „Ето, този ще е” и започвах. Осъзнавам, че въобще не съм на място в такива сайтове, предвид това, че нямам намерение да спя с когото и да било от там, нито пък да се зяпаме с камери, или пък да правим виртуален секс. Писах си с около двеста души сумарно, от които си направих заключението, че има няколко типажа в сайтовете:
Хора без работа

Попаднах на няколко такива. Писах си с мъж на 30+, който живее при родителите си, изцяло на тяхна издръжка е и по цял ден не прави друго, освен да играе на разни игри и да чати по всякакви сайтове. Като цяло предполагам, че не са много в тази категория, защото едва ли хората без работа чатят по цял ден, вместо да си търсят по-перспективно занимание.

Снимки: сайт за секс-запознанства

Хора на работа, убиват си времето

Това е най-големият процент. Убиват времето си, докато са на работа и особено тези, чиято работа е на компютър. Те обикновено нямат снимки, не търсят активно секс – ако стане. Просто си чатят. Появяват се и изчезват ненадейно от чата, най-често са мили и разговорливи, но не прекалено доверчиви. Когато попитам: „С какво се занимаваш?” стандартен отговор е „Работя”. А на „Какво работиш?” отговорът почти винаги е: „В една фирма за дограма/компютри/мебели” или нещо от сорта, колкото да не ти каже какво работи. Абсурд е да изкопчиш от тях снимка, или да разбереш дали са женени, имат ли приятелки, деца, от кой квартал са. Никакви подробности от личния живот – само общи приказки.

Има и такива, които просто си губят времето в секссайтовете. Регистрират се, за да се забавляват. Имат снимка или не, пишат на всяка жена, която им хареса. Заяждат се или те обсипват с комплименти, или ти разказват разни неща, които не те интересуват. Когато им стане тъпо, спират да пишат и толкова.

Комплексари

Това е голяма група в сайтовете. Ситуацията е такава: получавам предизвикателно писмо в груб селски стил. Снимка има, в 100% от случаите с пишка на нея. Такива писма дал Бог, но не на всички отговарям. Писмото съдържа разни подробности от типа къде какво щял да ми прави и да ми вкарва, пък аз какво съм щяла да пищя и т. н. Накрая завършва с въпрос: “Искаш ли? Съгласна ли си? Да дойда ли да те взема?” На такива писма отговарям кратко и ясно: “Не.” Което автоматично отприщва от ответната страна порой от обиди, псувни и реплики за майка ми и за цялата ми рода до десето коляно. Изведнъж от „най-готината и секси мацка в сайта” се превръщам в „курво проклета” и поемам мощна вълна от обиди. Това се случва най-често във втория сайт, където няма цензура. Случвало ми се е и в първия, но тогава пиша едно кратко писмо до админа, показвам какво ми е написал еди кой си, и админът праща предупреждение. При повторно такова изпълнение – изтриване на профила.

Извратени

Някои се регистрират, за да намерят сходни на техните сексуални предпочитания. Неведнъж са ме питали дали обичам да има и предмети в сексуалния акт. Питам за какви предмети става дума и получавам всякакви изумителни отговори – дезодоранти, химикалки, флакони от спрей, всякакви видове продълговати зеленчуци – краставица, морков и други, четка за тоалетна.

Снимки: сайт за секс-запознанства

Срещат се и много фетишисти – предлагали са ми от това да ми изядат краката от лизане до BDSM (от английските думи за робство (bondage), дисциплина (discipline), господство и подчинение (domination and submission), садизъм и мазохизъм (sadism and masochism). Писала съм си с мъж, който си беше качил снимка по сутиен, прашки, жартиери и чорапи със силиконова лента. Лицето му беше отрязано. Едно от първите неща, които го попитах беше: „Защо носиш женско бельо?” Отговорът беше: „Защото ме възбужда ужасно много.”

Обратни и бисексуални

Не са малко и тези, които търсят собствения си пол, или двойка за тройка. В описанието има специално място, където отбелязваш какво търсиш – мъж или жена. Много двойки се регистрират и търсят момиче или момче, което да е съгласно да прави тройка, или само да ги гледа, докато правят секс. Такива предложения получавах редовно. Също така съм получавала няколко пъти писма от момичета, в които изразяват съжалението си, че не съм обратна, за да „се забавляваме”.

Сериозни

Попадала съм сравнително рядко на такива. В писмата си те се представят с някакво име, независимо дали е тяхното или не, описват с какво се занимават, къде живеят, оставят телефон за връзка. Подробно описват каква жена търсят и подчертават, че искат сериозна връзка и това търсят в сайта. Или директно ме питат какво аз търся. И когато им кажа, че не търся обвързване, секс или нещо от сорта, интересът рязко спада. Някои се извиняват вежливо, други въобще не ми пишат отново, трети ми обясняват, че търсят връзка и т.н.

Секс за пари

Удивително е как сайтовете за еротични запознанства могат да се превърнат в публичен дом. В 1 на 5 писма ме питат каква ми е тарифата за един час, или направо ми пишат предложения: 200 лева за час, 1000 евро за цяла нощ и други такива. Има мъжете, които не си губят времето и търсят партньорки по снимка. Някои ми казваха, че има проститутки, които се регистрират в сайтовете и сами си предлагат услугите, а в профила им пишат тарифите си.

Фалшиви

Не са малко хората, които се регистрират с фалшив профил. И то не като данни, ами като пол. Много жени се регистрират като мъже, и прекалено много мъже се пишат за жени, чак е притеснително. Случвало ми се е да напиша: „Ама това е невероятно. Не може да мислиш така, така мислят жените” и да бъда застреляна със следния отговор: „Ами да, всъщност съм жена”. Кое е вярно и кое не остава загадка, но е факт – доста познати да ми казвали, че го правят.

Снимки: сайт за секс-запознанства

Хора с лични драми

Срещат се хора, които търсят в сайтовете някого, на когото да кажат какво им тежи и какво ги мъчи. Без да искат помощ, съвет или нещо такова. Просто някого, който ще се съгласи да прочете какъв точно е проблемът. Като се започне от служебни ядове, до семейни проблеми, скорошни раздели, бракоразводни дела и починали близки. И сигурно тези хора са прави за себе си – много по-лесно е да кажеш на някого нещо, когато не го познаваш, не знаеш какъв е и дори не си го виждал.

Писмата, които получавах бяха разнообразни. Случвало ми се е да получа така наречените от мен серийни писма – толкова си личи, че са универсални и авторът ги изпраща на всяка, която загледа, че чак е болезнено. Случката е следната – получавам такова писмо и не отговарям. След 3 дена получавам същото писмо и отново не отговарям. След още седмица пак получавам това писмо и вече отговарям. Като отбелязвам, че получавам за пореден път писмото, от другата страна ми се връща:”Да, ама само на теб съм си оставил номера”. Тогава решавам да се помайтапя малко и блъфирам: „Ами моята приятелка ми каза, че си й изпратил същото писмо, пак с номер”. Този повече не ми писа. Типовите писма са пълни с комплименти, стихове, рисунки от препинателни знаци и еротични разкази. Когато видя такова, най-често пиша: „Много мило писмо, благодаря ти. На колко още жени си го изпратил?” Ответната реакция е или мълчание, или обиди, или лъжа, или пък истина. Няколко човека досега са ми казвали примерно: „Ами на още 16”.

Нещата приключват, ако ме поканят на кафе и им откажа, или просто нямаме какво да си кажем след няколкото стандартни реплики, които са в началото на всеки разговор – как си, откъде си, с какво се занимаваш, имаш ли гадже…

Ето някои писмата, които съм отделила за илюстрация на ставащото в тези сайтове:

„здр
искам да вкуся сладкото ти п…енце…кога си свободна да си го изпапкам?”

“zdr kak si???
iskas li da mi gledas k.ra s vklu4ena cam,,,”

„zdr
pada6 li si po virtualen sex iska6 li da me gleda6 kak si praviq 4ikiq i kak se izprazvam, dano ima6 i ti kamera”

„Здравей Чаровнице….!
Търся неангажираща връзка с красиво момиче като теб! Целта е интимно приятелство с възможност за спонсорство от моя страна, ако ти разбира се, го желаеш. Не възприемай това мое предложение като купуване на секс, а само желание от моя страна да ти помогна с нещо. Коректен, симпатичен мъж съм и ти гарантирам пълна дискретност, уважение, много нежност и приятни емоции. Много съм добър и опитен в секса и правя всичко възможно, момичето с мен да изпита несравнима наслада и удоволствие от любовта… Държа на думата си и изпълнявам всичко за което се договорим.”

„sex
mnogo si sladka, aide da se naе.em”

„oha sladur4e mn si feshan e ai da menkame skyp4eta kvo she kaish a”
Снимки: сайт за секс-запознанства

„hi
iska6 li da se vidime sega za edin 4as sex, gotov sam za kakvoto jelae6, na sveta troica sam vka6ti, moia skype е —– vlez ako iska6 da razberem,kisssssssssssss”

„zdr
iska6 li da si te e.kam redovno a”

„hg
mmm iskam da te namulnq sus spermichka bebcho”

„hi
taka mi stana k.ra 4e napravo me obze edna priqtna bolka i si prestavih kak te celuvam po zurnata i nejno te galq mejdu krakata raztvarqm toplata ti —– i s vurha na prusta dokosvam leko klitora ti i zapo4vam da te galq dokato stane6 mokra, posle zapozvam s ezuk da te lija i leko s ustni da smu4a —— puham si prusta —— ako iska6 mojem da prodaljim zaedno”

„:) dai da ti vidq pu…nceto   ”

„amo si dai skype az 6te ti dam face iska6 li nqkoq ve4er da se e.em samo kazva6 i idvam dai skype ako ima6”

„zdr az sum edin golqm nadurven k.r daj skype i 6te go vidi6”

„{} zdr sladurano .. kak si  iskash li da se iz4ukame po skaip s kameri”

“hi
Здравей скъпа,кога ще срещнем твоето влажно и сочно п.те с моя малък приятел!”

“s
nameri me na skype —— da ti prata klip snoshti kak me iznasili edno momiche ——- brutalno s dezodorant”

“Zdravei sladi4ka
SHTE BRODIA S DLANI KADETO ISKASH TI’SHTE PLAZGAM EZIK KADETO AZ RESHA,A TI SHTE ME ISPIVASH IAROSTNO S OCHI I SHTE SE MOLISH DA SME SAMI.”

“ko
padah li si po virtoalnia seks mace ili ako izkah da me vidih kak maztorbiram pred kamerata mi pihi niama da sajeliavah”

Снимки: сайт за секс-запознанства

Хората в сайтовете смятат срещите за естествено продължение на чата. Първото, което се прави, е да се разменят скайпове и да се чати оттам. Давала съм си скайпа на десетина човека, с които съм си писала по-смислено. Не се задълбочавам, а ако започнат да ми досаждат, ги изтривам и блокирам. Винаги питат дали имам камера, искат ли да се гледаме. Имам камера, но винаги им отказвам – къде по-любезно, къде по-рязко. Поканите за кафе са ежедневие, досега не съм се осмелила да изляза с някого от секссайтовете. Някои предложения са с бонус – покана за хотел, невероятни нощи, сатенени чаршафи и т.н. Доста от мъжете си оставят адресите, за да им дойдеш на крак, но жена с акъла си едва ли ще се съгласи на такова  предложение. Същото важи и за идеите някой да дойде да ме вземе от нас.

Ето сега си влизам в профила и виждам, че имам нови 57 писма, зад които се крият смешни, абсурдни, тъжни и брутални думи. Обмислям вариант и аз да се регистрирам като мъж и да си пиша известно време с жени, за да видя как изглеждат нещата от другата страна. Кой знае какви чудесии ще видя там.