Хепи суши: Японска кухня

2
Добави коментар
Yaskata
Yaskata

Хепи суши

През последните години в ресторантите от веригата Happy Bar & Grill се предлага суши в отделно суши меню и интересът на клиентите към него е изключително голям. Това е една от главните причини Хепи да създаде нов специализиран в приготвянето на автентично суши бранд – Happy Sushi. Първият ресторант от веригата беше отворен през месец май 2010 г. в София.
Тъй като веригата ресторанти Хепи винаги следва световните тенденции в ресторантьортвото, брандът Happy Sushi има за цел да наложи нова култура на хранене, като покаже на своите клиенти, че сушито може да се консумира ежедневно и да се превърне в здравословен начин на живот. Именно за това цените са достъпни и позволяват на клиентите да се наслаждават по-често на кулинарните шедьоври на японската кухня.
В Happy Sushi всички ястия се приготвят от хранителни продукти, доставени от регламентирани производители и доставчици. Технологичният процес е организиран така, че във всеки етап да се гарантира високо качество и безопасност на предлаганите храни и напитки.
Освен че е изцяло здравословно, менюто на Happy Sushi изненадва любителите на японската кухня и с най-голямото суши разнообразие. Сушито се приготвя с най-качествените и винаги пресни продукти.
Ресторантът Happy Sushi бързо доби изключително голяма популярност и продължава да става предпочитан от все повече и повече хора. Това ни кара да варвяме, че сме успели в начинанието си, а именно да създадем ежедневен, достъпен и в същото време ресторант от класа.
В края на 2010 г. Happy Sushi спечели изключително голяма награда на Балканската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (BAHA). Броени дни след получаването на наградата за „Най-добър суши ресторант на 2010 г.” на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), ресторантът получи още една награда за Станислав Колев, който стана „Най-добър японски майстор готвач на Балканите за годината”.
Ние от екипа на Хепи сме изключително щастливи, че хората харесват това, което сме направили, защото ние го правим за тях. Нашите клиенти са тези, които ни карат да продължаваме да се развиваме в това, в което сме най-добри.
След откриването на първия Happy Sushi ресторант, тайните на японската кухня в приготвянето на здравословна храна с уникални вкусови качества, вече могат да бъдат разкрити много по-лесно.

Салати,
Супи,
Предястия,
Темпура,
Суши,
Комбо,
Нигири,
Сашими,
Хосомаки,
Калифорния,
Филаделфия,
Фитнес,
Специално суши,
Пици и сандвичи,
Основни,
Гарнитури и сосове,
Ориз,
Гарнитура,
Сосове,
Десерти