Селана Гомез показва завидна спортна форма за Adidas NEO » LookBook

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Колаборацията на Селена Гомез със спортния бранд Adidas продължава! От модната къща обявиха, че именно супер известната поп певица ще бъде лицето на най-новата колекция Adidas NEO, чиито промо снимки вече са факт и остава единствено да изчакаме появяването й в магазините. Освен като красиво лице, което ще привлича погледите към кадрите на бранда, Селена също така влиза в ролята и на помощник-дизайнер на част от артикулите. Именно за това, може би, колекцията е толкова свежарска и младежка, а феновете на мис Гомез по целия свят вече нямат търпение да се докоснат до страхотните модели.

Спортът е жизнено важен за правилното функциониране на организма и поддържането на добрия тонус. Знаем, че понякога мотивацията за един крос в парка или посещение във фитнеса може да бъде доста трудно постижима цел, но именно за това съществуват стимули като този. Колекцията Adidas NEO предлага висококачествени спортни екипи и дрехи, които ще ви помогнат в начинанието да изваяте перфектната фигура като първо се погрижат за това да бъдете стилни и подготвени докато тренирате. Висококачествените материи и прецизно съобразените кройки са една от най-силните страни на спортния бранд със световно доказано име. Колаборацията му с най-известните тийн идоли и холивудски звезди е само потвърждение за това. В списъка на Adidas влизат имената на Рита Ора, Фарел Уилямс, Дейвид Бекъм, Рияна, Крис Браун, Кара Делевин и още много други.

В своята последна колаборация – тази с чаровната Селена Гомез бранда представя ready-to-wear моделите на колекцията NEO, с които Селена с присъщия си небрежен маниер позира на баскетболно игрище. Спортните сутиени, клинове, суитчъри и блузони и съвършената фигура на младата звезда са истински мотивиращи за един по-активен и здравословен живот! Не мислите ли?

Автор: Преслава Цачева