Колона Beats by Dre Pill XL Wireless, черен

1
Добави коментар
AltechLtd
AltechLtd

Портативността е основен фактор при новите технологии. Както смартфоните, така и всички останали съпътстващи мултимедийните ни преживявания аксесоари стават все по-компактни и по-функционални.

Beats Electronics предлагат на аудиторията преносимата си колона, известна още като “Хапчето” (The Pill).

Beats by Dre Pill XL Wireless е безжична колона, която комбинира елегантен и минималистичен дизайн, със стабилен, дълбок и изчистен звук и изключителна мощност.

Моделът е емблематичен за компанията. Пристига в разнообразие от цветове, като един от най-популярните и добре познати ни е розовият, станал и един от главните герои в популярно видео н американската хип-хоп изпълнителна Ники Минаж.

Освен минимализъм в дизайна, Beats Electronics са подсигурили и минимализъм в действията. За да свържете своят Pill XL, е необходимо просто да докоснете безжичното си устройство до колоната. Интегрираната Tap-to-pair системата за автоматично ще скачи колоната, а възпроизвеждането на звук ще стане детска игра. За да ипзолзвате тази функция, безжичният ви предавател трябва да използва NFC технология за свързване чрез докосване.