София полудя по Мейси Грей

8
Добави коментар
alexandra25
alexandra25

Носителката на няколко награди Грами – Мейси Грей изпълни един от най-запомнящите се концерти у нас тази година. Заедно с бенда си и две чаровни, пълнички беквокалистки, Мейси изправи публиката в зала 1 на НДК на крака, и не я остави да седне до края на концерта си.

Шоуто започна с излизането на музикантите на певицата, като най-силни ръкопляскания отнесоха двете й беквокалистки – почти 100-килограмови негърки, в къси роклички, които пяха и танцуваха като за последно. Мейси Грей се появи на сцената, облечена в нежна, ефирна рокля, с типична афро прическа, и разтърси залата с чудовищния си глас, който ако вярваме на Google, е тип нисък мецосопран. Но това няма никакво значение, тъй като Грей пее страхотно и още по-красиво, когато я гледаш на живо.

Концертът започна с песента Ghetto Love, която е от последния й албум Big. Почти два часа Мейс Грей пя някои от най-големите си хитове като Do Something, Sweet Baby, Still и песента, предизвикала невиждана еуфория в залата – Glad Уou’re Here. Последваха безброй музикални и танцувални импровизации от певицата и бенда й, кoито успяха да вдигнат пълната зала на крака и почти да заприлича на госпъл хор.

След 90 минути истинска музикална наслада, Мейси изпя хита си, направил я звезда със статуетка Грами във витрината –  I Try. Публиката изпрати певицата и екипа й подобаващо, с много аплаузи, настроение и с пожеланието да я види пак.