Татко напляска щерка си

1
Добави коментар

Share the post „Татко напляска щерка си“

– И що да не отида, ебаси!
– Няма да ми използваш тоя език! Няма да отидеш и толкова!
– Ще използвам какъвто си искам език като не ми даваш да отида! Пък Силва даже има пиърсинг на езика ако искаш да знаеш!
– Ама какво ме интересува какво има Силва на езика си! Колко пъти съм ти казвал да не ми споменаваш тая Силва!
– Е що? Тя ми е приятелка!
– Абе к`ва приятелка ти е бе! Няма да излизаш с нея!
– Що пък да не излизам със Силва?!?!
– Щот се носи облечена като курва, за това!
Бащата едва сдържаше гнева си. Дъщеря тинейджърка. Истинско проклятие. Сякаш хормоните вряха като вулкан в дъщеря му. Как може в това невинно, все още почти детско тяло да се всели такава харпия. Нямаше ден, в който да не се карат. За всичко. И когато жена му отсъстваше винаги караниците прерастваха в ожесточени скандали. Този път не беше по различно. Скоро тя щеше да започне да блъска врати, да хвърля в бяс разни неща из стаята, дори да чупи. Отдавна беше изчерпал търпението си и вече не можеше да понася своеволията на дъщеря си.
– Ъаъъъъъ, ти к`во искаш да се облича като монахиня ли?
– Задника й се вижда и циците й се мятат като ходи!
– Ти к`во?!?! – Дъщеря му се ококори демонстративно – Зяпал ли си я?
– Абе не съм я запал! – Бащата неволно изпадна в отбранителна позиция. Зяпал я бил! – Тя се разгологъзила после другите й виновни, че я зяпат. Може ли да се носи без сутиен и циците й да се виждат през ръкавите?!?!
– Зяпал си я! Малеееееее, къв си извратеееееен… – Дъщеря му победоносно се хилеше.
– Ей, момиченце! – Кръвта нахлу в главата на възрастния мъж. Започваше да губи контрол над беса си.
– Начи зяпаш приятелките ми пък не ме пускаш на купон така ли?
– Скапаният ти купон няма нищо общо! И никого не зяпам! Обличате се като пачаври! Виж се!!! Така ли смяташ да ми излизаш!
– Е к`во ми има?!!
– Как какво ти има бе, момиче! Ти ако се наведеш всички ще ти видят задника бе!
– Бе аре стига бе!
– Никъде няма да ходиш!
– Абе вече съм голяма! Няма ти да ми кажеш! Какво? Ще ме заключиш в стаята ли?!?! Или ще ме напляскаш?!?!
– Какво си мислиш бе? Да! Ако трябва ще те ошамаря и никъде няма да ходиш!
– Отивам!
– Никъде няма да ходиш!
Тя понечи да стане. Сега щеше да започне да беснее. Да крещи и да хвърля каквото й попадне. Кръвта бушуваше в главата на баща й. Това беше! Направо му причерня пред очите. Пресегна се и сграбчи дъщеря си за китката. Дръпна я рязко и тя падна в скута му. За миг се сборичкаха. Естествено той надделя. Обърна момичето на коленете си. Не беше я наплясквал от пети клас. Тя се бореше като зверче. Вдигна дънковата й поличка и пред очите му лъсна голият задник на дъщеря му.
– К`ви са тия прашки!!! Колко пъти съм ти казвал да обуваш нормални бикини!
С истинска ярост той стовари цялата си длан върху голите бузи на дупето. Плесницата отекна в панелните стени на стаята. Момичето изпищя от болка. Баща й вдигна ръка нагоре. На дупето дланта му се беше отпечатала идеално. Виждаха се и петте му пръста. Ярка, болезнена червенина изби под бялата кожа. Със справедлива бащина строгост той отново зашлеви дупето на дъщеря си. Острият звук на плесницата изпълни стаята. Сякаш кристалната ваза иззвънтя в резонанс. Стовари трета плесница. Дупето на дъщеря му се загря от шамарите. Тя се опита да се измъкне. Четвъртият шамар се стовари основно върху дясната буза на дупето й за да предотврати опита за бягство. Изби нова червенина.
– Да ги махаш тия смотани прашки, че като те почна!
Пета плесница.
– Като пачавра си се облякла! Прашки ще ми носи.
Шести шамар отекна в апартамента. Дупето на момичето стана мораво. Със сигурност щеше да има синини. Нямаше как да се размине само с червенина. Седмата плесница разтресе непослушното дупе. Баща й беше бесен. Истински бесен. Гневът го заслепяваше. Още помнеше как й напляска дупето в пети клас. Тогава тя плачеше. От болка и от унижение. Сега не плачеше. Не още!
– Да ги махаш тия скапани прашки!
Грубо хвана тясната ивица плат на кръста на момичето и рязко опъна назад. Искаше да ги скъса. Платът се разпъна и се впи в тялото на момичето. Тя изпищя от болката. Баща й се бореше с прашките. Опъваше назад и надолу. Явно нямаше да успее да ги скъса. Дъщеря му се опита да се съпротивлява. Пищеше отчаяно. Възрастният мъж беше изпуснал контрола над себе си. След кратка борба прашките се озоваха захвърлени на пода. Сгърчени, жалки, без следа от сексапила, който трябваше да внушават.
Осмият шамар изплющя по незащитеното дупе на момичето. Ръката го заболя от удара. Дланта му беше започнала за изтръпва. От центробежната сила кръвта му нахлуваше във върховете на пръстите му. Предният път ръката го боля цяла седмица. Тогава беше по-млад, дупенцето на дъщеря му беше по-нежно, боят беше по кратък. Със злоба стовари деветата плесница. Беше приклещил левия крак на момичето между бедрата си. Тя вече не можеше да помръдне. Десният й крак остана сгънат, в отчаян и неуспешен опит за бягство. Тя опита да се оттласне с него и да се освободи. Болката в дупето беше станала дори по-осезаема от срама. Тя вече не мислеше за купона. Дупето й гореше. Напрегна мускулите на свободния си крак и се опита да се надигне. Точно в този момент десетата плесница се стовари. Тъй като тя помръдна баща й не успя да се прицели добре. Шамарът не прокънтя като предишните девет. Шамарът се стовари някъде по-надолу. Момичето почувства изплющяването по вулвата си. Големите й срамни устни пареха от болка.
– Като пачавра се обличаш!
Баща й почти не усети меката повърхност на вулвата на момичето. Знаеше, че не е уцелил дупето но ръката му беше толкова изтръпнала, че вече нищо не усещаше.
– Като пачавра!
Целенасочено стовари ръката си върху вулвата на дъщеря си. Тя изпищя от болката. Този път шамарът не беше случаен и ударът беше добре прицелен. Вулвата й сякаш гореше. Шамарите на баща й се сипеха по дупето й. Бузите се тресяха при всяка плесница. Тя заплака.
Най-после!!!
Той залепи още няколко плесници на дупето на момичето. Цветът му беше станал болезнено червен. Сякаш кожата лъщеше от напиращата отвътре кръв. Мораво сини петна бяха избили по най-пострадалите участъци. Най-после я пусна. Тя издрапа по дивана. От боричкането блузката й се беше разпънала и гърдата й изскочи навън. Хубава, млада гърда.
Като пачавра!
Момичето плачеше заровило лице във възглавничката на фотьойла. Беше притиснала голата си гърда отдолу, но издутината ясно очертаваше добре оформяща се млечна жлеза. Бащата огледа голото напляскано дупе на дъщеря си. Червените петна бяха започнали да придобиват морав цвят. Даже устните на вулвата й бяха набъбнали от ударите и изглеждаха наедрели.
Ръката му беше абсолютно безчувствена. Беше изцяло изтръпнала. Влезе в банята и пусна струя студена вода върху дланта си. Не почувства нищо. Също като предния път. Водата обливаше зачервената му ръка. Зачервеното дупе на дъщеря му още беше пред очите му. Още сякаш виждаше как плътта се тресе под шамарите и как еластичната, млада кожа бързо възвръща формата си за да поеме нов и нов удар. Заключи вратата и дълго мастурбира. Точно като предния път.

Share the post „Татко напляска щерка си“