Кажете сбогом на торбичките под очите

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Обаче има лесни и домашни начини, с които да се сбогувате с торбичките под очите. Вижте кои са те:

Всяка жена иска да изглежда перфектно. Но това понякога е трудно, особено ако рядко си лягаме късно, ставаме рано, пушим, храним се неправилно и други подобни фактори, които допринасят за лошия външен вид и най-вече за торбичките под очите.

Обаче има лесни и домашни начини, с които да се сбогувате с торбичките под очите. Вижте кои са те:

Поставете кърпа, напоена с мляко, върху подпухналата област на очите. Студеното пълномаслено мляко премахва отока под очите. То е богато на мазнини, които изглаждат кожата, както и на аминокиселини, протеини, витамини A и D. Така приготвените компреси, поставени за 15 минути, веднага променят външния облик на лицето.

Друг много лесен и популярен начин е с резенчета краставица. Този зеленчук е богат на флавоноиди и антиоксиданти, които лекуват подуването, дразненето на кожата. Краставиците имат охлаждащ ефект и така въздействат върху кръвоносните съдове като ги свиват.

Лечебна доза яйчен белтък също ще ви помогне много. Трябва само да разбиете яйчния белтък на пяна и да го нанесете на местата с оток под очите за 10–15 минутки. Този протеин помага страхотно за намаляване на възпалението, стимулирайки кръвообращението на кожата под очите.

За 10 минути можете да се отървете от подпухналите очи с помощта на суровия картоф. Поставен по очите, той изсмуква излишните течности.

Лековит ефект имат и пакетчета чай, предварително накиснати в топла вода. Така едновременно можете да се насладите на топла напитка и страхотна визия. Поставяйте ги за не по-дълго от 30 минути един или 2 два пъти в седмицата и ще видите разликата.