Туристическа Агенция Иркатур | Екскурзии в България и чужбина | Автобуси под наем в София

5
Добави коментар
Interesting
Interesting

Основната цел на Туристическа агенция Иркатур е, и ще бъде утвърждаване позицията на коректен партньор в сферата на туризма. За в бъдеще клиентите могат да разчитат на усъвършенствани и   качествени туристически услуги и интересни пакетни предложения.

Във времето, когато туризмът е привлекателна сфера за много нови фирми и организации, ние можем да се похвалим с дългогодишен опит в организирането на туристически пътувания и добри професионални отношения с хотелиерите в местата, които Ви предлагаме да посетите. Освен това, нашите екскурзии са съобразени с учебните програми и чрез тях ще се стараем да онагледим познанията Ви по история на България и Европа. Нашият екип ще положи максимални усилия, за да направи тези пътувания забавни и същевременно ползотворни за Вас.

Уважаеми родители и учители, искаме да се обърнем към Вас, за да Ви уверим, че съзнаваме голямата отговорност, която поемаме при организирането и провеждането на детските и младежките пътувания. Поради това всяка група е придружавана от наш представител, който се занимава с организацията при посещението на различни обекти и настаняването в хотелите. За удоволствието да пътуват с нас могат да Ви разкажат много директори, учители и ученици, вече пътували с нашата туристическа агенция – Иркатур.

Екипът на Туристическа агенция Иркатур – Ви пожелава приятно пътуване!