Слушалки Beats by Dre Studio Over Ear, лилав

1
Добави коментар
AltechLtd
AltechLtd

Техническите показатели са безупречни. Какво друго може да се очаква от компания, чиито акции са били оценени на сума от над 1 блн. щадски долара? Честотния отговор на спийкърите възлиза на 20Hz-20kHz, които покриват размер на драйвърите от 40mm.

Безкомпромисната Noise Canceling технолигия – патент на Beats и съвместната им работа с Monster Cable, изолира всякакви външни звуци. В комбинация със солидните и плътни наушници, покрити с мек плюш, студийното качество на звука, идващ от слушалките се усеща дори при стриймване на файлове с по-ниско качество. Шумоизолиращата функция се захранва с комплект от две батерии, тип ААА, част от комплекта.

Хитра функция, инкорпорирана в дизайна, е mute бутонът, който всъщност е и логото на Beats. Така, при необходимост от използване на хедсета като хендсфрий, едно натискане на копчето е абсолютно достатъчно.

Като част от комплекта е включен и универсален in-line remote & mic кабел с интегриран в него микрофон, както и копчета за контрол на силата на звука или файловете. Накрайникът му е стандартен 3.5-милиметров прав аудио жак. Микрофонната функция е съвместима с продукти на гиганта Apple. Аудио жак функцията на хедсета (като слушалки) – с всички устройства, разплагащи със стандартен вход за 3.5-милиметров аудио жак.

On Ear хедсета пристига с още един изчистен кабел, който позволява свързването на слушалките с устройство по избор на потребителя.

Всички, закупили Beats by Dre On Ear в лилаво, се възползват от международна едногодишна гаранция, предоставена от Beats Electronics, и двугодишна гаранция за територията на България, предоставена от Altech.bg.