Мини масажор за цяло тяло

2
Добави коментар
dragoev10
dragoev10

Мини масажорът Mimo е продукт от ново поколение, разработен с използването на компютърен дизайн, на базата на съвременните технологии, западната физика и бионика и медицинската практика на Изтока.

 

Основната му функция е да осъществява вибромасаж в три точки, техника заимствана от акупресурата: чрез трите накрайника, имитиращи човешките пръсти.

 

Поради иновативният дизайн на уреда и самоактивирането му при натиск върху желаната област от тялото, неговото въздействие е комплексно, като съчетава ефектът на натиск с масажиращо действие на вибрациите с променлива честота и сила, определена от процесорното му управление.

 

Масажорът Mimo е алтернатива на виброколаните. С него може да масажирате гърба, раменете, краката или да си направите цялостен масаж на тялото.

 

Акупресурното въздействие на уреда подобрява кръвообращението и метаболизма, лекува хронични болки и помага за преодоляване на остри болки от претоварване или удар, спомага за преодоляване на последиците от хронично главоболие, мигрена, пролетна умора, стрес, повишава тонуса и жизнеността на организма.

 

Когато нямате до себе си специалист по акупресура, можете да постигнете същият ефект с използването на Mimo, притискайки го до проблемните части от тялото и движейки го с плавни движения бавно по тях.

 

Мини масажорът Mimo може да помогне на хора с мускулни болки вследствие на травми, на хора, чиято работа изисква прекарване на дълго време в една и съща поза, или подложени на постоянен стрес, хора с хронични мускулни и ставни болки, “ошипяване”, на хора, които нямат възможност да спортуват, възрастни хора и други.

 

Няма противопоказания при използване на уреда.

 

Масажорът се захранва от 3 батерии от 1.5V тип AAA (не са включени в комплекта).

 

Преди първата употреба, отворете капака на отсека за батерии в горната част на масажора, следвайки стрелката. За отваряне е необходимо да притиснете капака към тялото на масажора и да го завъртите. Поставете батериите, съблюдавайки полярността. Затворете капака, следвайки стрелката.

 

При работа притиснете трите масажни накрайника, имитиращи човешки пръсти към съответната част на тялото, което желаете да масажирате. При натиск, уредът се включва автоматично и започва да вибрира. Активирането става при прилагане на точно такъв натиск, какъвто е необходим за целите на акупресурата. При отделяне на уреда от тялото, той автоматично се самоизключва.

Уредът може да се използва практически при всички части от тялото.

 

Технически характеристики:

размери: 9.3х 9.9х8.8мм;
захранване: 3 батерии 1.5V ААА или с USB кабел, който се включва към лаптоп или PC.
тегло: 200гр;
материал на корпуса: хипоалергична пластмаса ABS;
мощност: 2W; 0.3А
Гаранция: 24 месеца