GPS навигация за камиони TomTom Trucker 6000GPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Видеорегистратор, Таблети от…

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

GPS навигация за камиони TomTom Trucker 6000
10:06, 04 Август 2015 видяна 34 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(2 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Какво представлява TomTom Trucker 6000?

Trucker 6000 е нов навигатор на TomTom специализиран за КАМИОНИ. Подобно на TomTom GO 500, включва радикално нов интерфейс, който няма нищо общо с предишните поколения. Опростен е за подобрена използваемост, но с повече предимства.

TomTom Trucker 6000: Функции

Той не само предлага 6-инчов сензорен екран, дори по-голям от 5-инчовите дисплеи, които са се превърнали в норма, но и предоставя отлично обслужване на трафика за целия живот на устройството.
Trucker 6000 също включва вграден безжичен пренос на данни, така че може да се свързва със смартфон.Той идва с карти за 45 европейски страни, за които също са включени актуализации през целия живот на устройството, така че никога няма да Ви се наложи да плащате за нова карта.

ДИЗАЙН

Trucker 6000 изглежда доста по-различно от предишните поколения. Моделите като GO LIVE 1005 бяха доста правоъгълни, докато Trucker 6000 се връща към малко по криволинейния стайлинг на GO 750, с по-семпъл и по-малко придирчив вид. Монтажът към предното стъкло има радикално подобряване. Все още използва вакуум да запази навигатора на мястото, но вече е фиксиран доста по-здраво.

Захранващият кабел сега използва micro USB връзка за закрепване. Така че, ако Вашият кабел изчезне или имате нужда от захранване от друго място, кабелът от много мобилни телефони ще Ви бъде достатъчен. Зареждащият адаптер за камион също е отделен от кабела, като може да използва обикновен USB кабел за свързване, така че няма да имате нужда от отделен кабел за актуализиране на картите на устройството.

Новият дизайн се забелязва още по-силно, когато включите устройството. TomTom  са усъвършенствали интерфейса с  анимирани икони, което се случва за първи път в марката, въпреки че предишното поколение ги рационализира доста ефективно.

Менюто на Trucker 6000 е толкова различно, че можете да си помислите, че това е продукт от изцяло нов производител. Ще Ви отнеме малко време, за да свикнете с факта, че има икони навсякъде по екрана , но бързо ще забележите, че менюто е изключително интуитивно.

КАМИОН

Моделът има професионална опция за камион, благодарение на която ще можете да изберете най-подходящия за вас маршрут. Можете да въвеждате параметри на камиона: дължина, височина, тонаж и други.

КАРТИ И МЕНЮ

Устройството е с инсталирани карти на цяла Европа и България с дожовотно обновление.
Меню и гласови команди на български, английски, руски и много други.

За повече подробности можете да разгледате ТУК.

Добави в Svejo

« Обратно към блога