Висококачествен видеорегистратор Transcend DrivePro 220

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, North Cross, LEOS и други. GPS ВТОРА УПОТРЕБА, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Висококачествен видеорегистратор Transcend DrivePro 220
09:56, 11 Август 2015 видяна 26 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

На вашето внимание можем да ви предложим висококачествена камера за кола с вграден GPS логър и WIFI, а именно моделът Transcend DrivePro 220. Записвайте всичко, което се случва по пътя с високо качество.

Усъвършенстваният Transcend DrivePro 220 може да бъде Вашият очевидец на пътя. Просто прикрепете тази компактна камера на предното си стъкло и можете да записвате всичко пред себе си. Заснемайте Full HD видео с резолюция 1080p30 в 130 ° ъгъл на видимост. Записването започва веднага след като запалите двигателя на колата и спира, когато го загасите. Можете също да активирате записа ръчно, когато колата е изключена чрез натискане на бутона „Спешност“, както и да правите снимки по време на запис, като използвате функцията за моментна снимка. А Вашите записи се показват на 2.4 „LCD екран, който може да се използва, за да направите преглед на видеото и по-късно. DrivePro 220 разполага и вграден Wi-Fi, GPS приемник, система за предупреждение за излизане от лентата, система за предотвратяване на челен сблъсък, режим „Паркинг” и вградена батерия, така че да можете да записвате дори, когато колата загуби мощност.
Wi-Fi възможностите Ви позволяват да използвате безплатни DrivePro приложения за IOS и Android мобилни устройства. Това е полезно за бързо и лесно регистриране на възможни инциденти. (Приложението може да се използва, за да регулирате настройките и да наблюдавате и преглеждате записи, аконсвържете DrivePro 220 с безжична мрежа.) GPS приемникът Ви позволява да използвате GPS координатите заедно с дата и часа на запис на видеото. Това предоставя много ползи, включително намирането на точния адрес, на който се намирате в момента, къде сте били по време на произшествието и преглед на цялото Ви пътуване (тази функция трябва да се извършва на компютър в комбинация с DrivePro Toolbox).
The DrivePro 220 има 6 стъклени лещи с F / 1.8 бленда, която автоматично регулира степента на осветление за заснемане на изображения с високо качество през  деня и през нощта. Вие ще можете да видите регистрационни номера с достатъчна яснота през нощта.
Записите се съхраняват в до 64GB microSD карта и започват да се презаписват непрекъснато всеки път, когато картата достигне лимита на своя капацитет. За да се предотврати презаписване на важни събития, вграден G-сензор съхранява отделно записите от удар или всички възможни аварии.
Системата за уведомяване при излизане извън лентата е предназначена да предотврати потенциални инциденти, като Ви предупреждава, когато автомобилът започва да се движи извън своята лента. Тази функция следи маркировките на пътното платно и ще покаже предупреждение, икона на екрана и ще издаде звук всеки път, когато скоростта на движение превиши предварително зададена стойност и автомобилът започне да се отклонява от своята лента. Системата за предупреждение за възможност от челен сблъсък  Ви помага да поддържате безопасна дистанция, като Ви предупреждава, когато скоростта на движение превиши предварително зададена стойност и превозното средство стане твърде близо до колата отпред.
В допълнение към автоматичното записване, DrivePro 220 разполага и с „Паркинг” режим за улавяне на всички инциденти, когато колата е спряла. Тази функция задейства запис, веднага щом открие необичайно движение в близост до автомобила. Записите в „Паркинг” режим се пазят докато вградената батерия се изтощи, което е около 30 минути.
 

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЦЕНА МОЖЕТЕ ДА РАЗЛГЕДАТЕ ОТ ТУК

Добави в Svejo

« Обратно към блога