Офисът – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

„Искам те ужасно!”, написа Той и натисна бутона „Изпрати”. След това остави внимателно телефона на бюрото, скръсти ръце пред гърдите си и започна мислено да си представя всичко онова, което искаше да й направи. В съзнанието му изплуваха образите на голите й гърди, устни, които оставят следи от червило и любимите му – високи токчета. Представи си я в различни пози, на различни места, но общото бе едно – във фантазиите си я чукаше с всички сили.
Телефонът й извибрира. Тя прочете съобщението, усмихна се и в очите й заигра пламъкът на възбудата. Погледна към часовника на монитора, който показваше 12:28 – 2 минути до обедната почивка. Тя кръстоса крака ипритисна бедрата си едно в друго. Мисълта за секс на работното място накара тялото й да потрепне. За миг си представи как Той е между краката й и коремът й се сви при тази мисъл. Искаше го. Искаше го сега!
„Ела. Сама съм.”, отвърна лаконично тя и изпрати съобщението. Когато след секунди го получи, Той стана мигновено от удобния си стол, намести ризата си, пооправи яката й и тръгна с настървена крачка към вратата. Тя се доближи до прозореца и го видя как заключва офиса си. Идваше… Тя побърза да свали щорите; отвори чекмеджето на бюрото си, където бе един от парфюмите й, допря го до шията си и капчиците изкусителен аромат докоснаха нежната й кожа. След това се пресегна за дамската си. Погледът й беше дяволит.
Той почука два пъти на дървената врата и я открехна плахо. Въпреки че желанието за секс с Нея го прогаряше, не искаше веднага да го демонстрира. Изглеждаше му вулгарно. А и донякъде се притесняваше – не искаше да ги спипат, докато го правят на работното място.
– Хей – обади се неловко Той и затвори вратата след себе си.
– Хей, влизай – отвърна Тя и кимна с глава. Тя се приближи до него, намествайки полата си, и допря устни до неговите. – Сядай! Сега сме сами – каза Тя със спокоен тон и посочи кожения диван насреша. Той пристъпи към меката мебел и бум! Отново проблясък! Представи си как я дърпа за косата, докато я оправя на дивана. В този момент Тя плъзна ръката си по бравата и дискретно заключи вратата, като се стараеше Той да не разбере за това.
Щорите бе спуснати. Вратата бе шумоизолираща, така че звуците от стаята бяха едва доловими. Тя седна до Него на дивана, сгуши се, а той я обгърна с ръката си и я притисна към себе си.
– Липсваше ми! – прошепна тя и го погледна плахо. В този миловиден поглед се криеше взривоопасна комбинация от сексапил, перверзност и ненаситност. Сякаш по зениците й бе изписано с малки печатни букви „СЕКС” и само Той можеше да разчете това послание…
– И ти на мен! – отвърна Той и я погледна в очите.
Тя събу обувките с висок ток, намести се удобно на дивана и сложи глава на коляното му. Той отправи бегъл поглед и видя черния дантелен сутиен, който се подаваше от деколтето й. След това плъзна поглед надолу и се спря върху краката й. Бяха изящни – заоблени, стегнати бедра, леки извивки на прасците и глезените… сякаш бяха изваяни…
– Е, – намести се демонстративно тя – какво имаше предвид с този смс?
– Ами… че… те… искам – обясни насечено Той.
– Мхм… – поклати глава Тя. – И как точно ме искаш?
– Искам те по много начини! – отвърна Той. В този миг усети, че дългата й гарвановочерна коса се разстила по панталона му. Това адски го възбуждаше. Той размърда нервно бедрото си, опитвайки се да се справи с повдигащата ципа му ерекция.
– Опиши ми ги… – каза глезливо Тя и затвори очи. Вече бе сигурна, че сексът в офиса няма да е просто една от нейните многобройни фантазии. Беше въпрос на време възбудата й да достигне връхната си точка и Тя да се пресегне настървено към члена му.
– Хм, добре… – отвърна Той, готов да излее всичко, което се бе насъбрало в него през последните няколко часа. – Представя си как аз съм седнал на ето този диван… – потува с длан Той.
– Мхм…
– … а ти си на колене. Разкопчаваш бавно ципа на панталона ми и го поемаш в устата си. Гледаш ме в очите и бавно засмукваш главичката му. Червилото ти оставя следи по него…
Тя присви за миг устни и плъзна езика си по тях. Представи си как вкуса на члена му изпълва устата й… Тя преглътна.
– След това го поемаш целия, като продължаваш да ме гледаш в очите. Аз съм заровил пръсти в косата ти и притискам главата ти всеки път, когато стигнеш до края. Когато вече си се наситила, сваляш полата си пред мен…
– Мхм – отвърна тя и постави ръка на ханша.
– … обръщаш се с гръб, навеждаш се напред и аз смъквам бельото ти. След това прегръщам дупето ти и го обсипвам с целувки. Разтварям го леко и плъзгам език. Докосвам я. Започвам да те лижа, а на теб това ужасно ти харесва.
При мисълта за тази сцена ръката й се плъзна надолу и застана малко под коремчето й. Тя усети, че бе влажна. Отново притисна бедрата си едно в друго и ги разтърка. Той не забеляза това. Мислите му кръжаха около сцената, която описваше.
– След като съм те възбудил, ти се обръщаш и сядаш в мен. Вече сме лице в лице. Аз хващам презрамките на сутиена ти, свалям го и го захърлям настрани. Захапвам зърното ти. Ти го наместваш и го вкарваш. Първите няколко тласъка са бавни, но след това ускоряваме темпото. Ръцете ми са на дупето ти и те придърпвам към мен всеки път, щом ти го вкарвам.
Ерекцията му изпълваше панталона му и ставаша все по-неудържима, Той нервничеше с крака си. След това продължи:
– После те повдигам докато той е вътре и те слагам на бюрото. Разтварям краката ти като ги държа за глезените и продължавам да те чукам. Вкарвам ти го бясно; чува се пляскане. Ти обръщаш очи от удоволствие. Слагаш ръце на врата ми и забиваш нокти. Захапваш устните ми, а аз ти го вкарвам рязко. Виждам, че това ти харесва, затова продължавам така…
Тя лежеше в скута му неподвижно. Възбудата я бе опиянила тотално. Беше влажна както никога досега и Тя усещаше това. Харесваше й. Чакаше края на историята. Искаше й се час по-скоро Той да я изчука. Искаше й се просто да си разтвори широко краката и да го поеме.
– И за финал – продължи с усмивка Той, усещайки пулса си в слепоочията, – на задна! Ти ще застанеш на дивана, а аз – зад теб. Ръцете ми ще са на ханша ти, а когато дойде мигът, просто ще го извадя и ще свърша на теб…
За миг в стаята настана тишина. Той бе приключил с историята си, а Тя лежеше мълчаливо. Той отмести погледа си и тогава нещо го жегна. Тя бе набрала неусетно полата си, а изящните й крака бяха още по-неустойми заради черните найлонови чорапи, които бяха на тях. Чорапите, които тя носеше в дамската си чанта и чакаше момента, в който ще се пресегне за тях. Знаеше, че са Му слабост.
Краката й бяха леко разтворени, а ръцете й – върху вътрешната страна на бедрата, сочещи вагината й. Това събуди дявола й Него. Тя извърна глава и го погледна:
– Почвай ме!