Ужас! Разследване доказа, че ваксини убиват децата ни! Вижте как!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

 Само в САЩ и само за последната година има над 20 хиляди случая на странични ефекти след поставена ваксинация, 89 от които са завършили фатално!

У нас, нещата не седят кой знае колко по-различнo, само дето цифрата на пострадалите не е толкова висока. И това по чисто демографски причини! Едва ли има някой, който да не е чувал за Лили – 14-годишното момиче, което почина в зверски мъки, във Ватикана, в следствие на поставена ваксина срещу рак! Случаите, като този не са един или два! Катя е малко момиченце, от централен софийски квартал, което е… парализирано! Детето било на две, когато родителите му го завели на редовна имунизация. Едва ден, след това Катя започва да повръща, вдига висока температура, а ръката и кракът и се схващат. Резултата – момиченцето е инвалид за цял живот!!! Стефан е друго дете, което едва не е починало след ваксинация. Той се разболява от морбили, а лекарите правят какви ли не чудеса, за да го спасят!

Вълната от недоволство, която се надига от страна на нашенски майки срещу задължителната имунизация е наистина страшна, предават колегите от pik.bg. Не заведат ли детето си за доброволна ваксинация, после родителите нямат бележка, която да представят в училището му, което означава, че малчуганът не може да бъде записан в следващият клас! Вече е създадена подписка против задължителната имунизация, в която са се включили над 5 хиляди души. Според българските майки, задължителната имунизация си е един своеобразен холокост. Те споделят, че са готови да си плащат глобите, само и само да не имунизират малчуганите си!

Лекарското съсловие също е разделено на две, по темата за ваксините. Според едните ако не е имало ваксини, човечеството е щяло да умре от едра шарка.  Точно към тях се присламчват големите фармацевтични компании, разчитайки да препоръчат продукта им. Така, фармацията печели милиардни, но с цената на много човешки животи! Други медици са твърдо против ваксинацията и имунизациите и настояват обществото редовно да бъде запознавано с последните изследвания на Центъра по контрол на заболяванията, в САЩ. Информацията от тях, твърдят запознати, не е никак в полза на ваксинациите… Съвсем наскоро, британското правителство разсекрети документи, които доказват, че определени имунизации могат да доведат и до аутизъм!!!