Как да рекламираме в интернет?

3
Добави коментар
7lifedesign
7lifedesign

Без значение дали сте собственик на малък или голям бизнес, за да достигнете до нови клиенти и да развиете бизнеса си, интернет рекламата ще ви бъде нужна. Мрежата предоставя една огромна възможност. Днес не съществува друго толкова мощно средство като интернет, което да ви даде възможност да имате достъп до хиляди, дори милиони потенциални клиенти.

Начините за реклама в интернет за многобройни. На първо място трябва да имате уеб сайт или фейсбук страница – най-добре и двете. По сайта трябва да се работи често, да се добавя качествено и полезно за потребителите съдържание. Добре е да направите блог секция и да качвате често статии или видеа. С времето сайтът ви ще се развива все повече и ще придобива авторитет в очите на Гугъл, той ще се ранкира все по-добре в търсените резултати и все повече хора ще научават за вашия бизнес.

Сайтът ви трябва да бъде и добре оптимизаран по определени ключови думи. Този процес се нарича SEO или още Search Engine Optimization. Уеб агенцията, разработваща вашия сайт, има тази задача. Специалистите в нея ще ви помогнат при оптимизацията на сайта.

Съществуват и платени реклами в интернет. Плащате на Гугъл и сайтът ви ще бъде изведен на предни страници, разбира се пак по определени ключови думи. Тази реклама се нарича Google Adwords.

Повече по тази тема във връзка с рекламата в интернет ще научите във видеото по-горе.

 

Костадин Костадинов – „Мениджър проекти“ в 7LifeDesign. Основни дейности: Осъществяване на организационния процес; Работа с клиенти; Промоционални и маркетингови кампании; Онлайн маркетинг; Копирайтинг; Финансово отчитане и анализ на резултатите; Контролна дейност.