Кой с кого! Вижте любовната съвместимост на всички 12 зодии една с друга!

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

„Бих направила всичко за една нощ, прекарана с него!“ Но дали между вас всичко ще бъде върховно? За да разберете, прочетете нашия хороскоп.

Ще откриете в прегръдките на представителя на коя зодия имате най-голям шанс да изпитате голямата тръпка.

ОВЕН

За вас правенето на любов е равносилно на живот. Но не сладникава любов. По-скоро хард, тяло до тяло. Обичате прямотата и директните жестове.

С ОВЕН

Сродна душа в секса. Споделено удоволствие, импулсивна прегръдка и отношения, базирани на силата. 

С ТЕЛЕЦ

Вие предпочитате бързите действия, а Телецът загрява бавно. И най-горещите ви нощи често нямат утро. 

С БЛИЗНАЦИ

Когато се страхувате от най-лошото, се случва най-доброто. Вие сте темпераментни, а те – с богато въображение. 

С РАК 

Инициативата остава във ваши ръце. Но резултатите пък са прекалени за Рака. Доста несполучлив сексуален обект. 

С ЛЪВ

Горещо. Харесвате се, обичате се (най-вече физически) и нещата никак не са сложни. Сексуалните ви отношения са пламенни, чувствени. 

С ДЕВА 

Имате войнишки маниери, а Девите – обноски на млада девица. И докато си губят времето с прелюдията, вашите мисли са вече към друг обект. 

С ВЕЗНИ

Невъзможни отношения. В сексуалната сфера сте като деня и нощта. А когато това се случи, е унижаващо и за двамата, голяма грешка. Или напротив, среща за цял живот. 

СЪС СКОРПИОН 

Двама професионалисти в секса. Идеална връзка за експедитивна любов, в която залогът е не толкова в удоволствието, колкото в доминирането. Всеки се стреми да наложи сексуалното си надмощие. 

СЪС СТРЕЛЕЦ 

Играта разпалва огъня. От един и същ горещ сорт сте. В резултат – сексуална ескалация, спортна надпревара, която изтощава желанието, вместо да го задоволи. 

С КОЗИРОГ 

Вие мечтаете за луда, необуздана любов, а Козирогът има желание само в определени часове. Среща на огъня и леда. Но внезапно може да се получи искра – бърза, ураганна, краткотрайна. 

С ВОДОЛЕЙ

Обожава ви. Прави любов с вас, сякаш сте от най-фин порцелан. А вие бихте искали да ви притисне малко по-силно, да ви причини лека болка… 

С РИБИ

Почти идеалните любовници. Приспособяват се към всичките ви фантазии, задоволяват всичките ви желания. Проблемът обаче е в ритъма – много е бавен. Това рано или късно започва да ви омръзва.

 

ТЕЛЕЦ

Чувствени, всеотдайни. За вас любовта е милувка, полъх, мразите резките прояви на любов без предупреждение. Обожавате прелюдиите и подготовката.

С ОВЕН 

Мечтаете за нежност в света на грубияните. Той е твърде прям, твърде бърз за вас. С него не бихте могли да мързелувате в любовта.

С ТЕЛЕЦ 

Любители на тялото, изучавате, наслаждавате се един на друг на малки глътки. Удоволствието идва бавно, с безкрайни прелюдии.

С БЛИЗНАЦИ

Връзка, която носи удоволствие. Най-вече в началото.

С РАК 

Нежна прегръдка, едно и също чувство за интимното. Вашата любов е вашата тайна градина, пустият остров от мечтите ви. Най-важното е да не ви безпокоят.

С ЛЪВ

Абсолютното привличане между двата пола. Вие сте жената, а той – мъжът(или обратното). Не винаги се стига до любовен акт, но затова пък, ако го има, е направо грандиозен.

С ДЕВА

Лудории без пламък. Вие сте щедри, а Девата се пазари. Имате чувството, че брои милувките си.

С ВЕЗНИ 

Нежни любовници. Обичат многото дрехи, за да могат да ги свалят една по една. Но желанията ви ги плашат. Смятат ги за много земни.

СЪС СКОРПИОН 

Империя на чувствата. Истинско сексуално удоволствие. Забраните изчезват, достигате върха. Лошото е, че освен тялото Скорпионът иска да притежава и душата ви.

СЪС СТРЕЛЕЦ 

Това, което ви привлича, е авантюризмът, обещанието за неподозирани удоволствия. Надявате се, че ще достигнете повече от това, което вече сте изпитали. Но в леглото, уви – пълна скука.

С КОЗИРОГ

Има ненаситна нужда от вас, нещо като вид булимия. Но вие бързо се уморявате да бъдете захаросаното коте, любовното завоевание. Прекаленото не е във ваш стил.

С ВОДОЛЕЙ 

Вие сте хора на бавното удоволствие, оставяте огъня му бавно да мъждука. Водолеите пък са лентяи. Нещо не можете да си паснете.

С РИБИ 

Всеки път са непредсказуеми. Сякаш имат безброй ръце. Истински октопод в леглото. А вие обичате това. Когато се срещнете, сте неразделни.

БЛИЗНАЦИ

За вас правенето на любов е равнозначно на флирт, отишъл твърде далеч. Но чувствата ви често са повърхностни. За вас това е просто игра. Никога не ви притежават напълно.

С ОВЕН

Малко хард за вас. С Овена чувствеността ви е в своя апогей. Но и двамата не сте от вечния тип.

С ТЕЛЕЦ

За вас любовта е проста като закуската, за Телеца – вечеря на свещи. Когато това продължи, става отегчително и за двамата.

С БЛИЗНАЦИ

Заедно изобретявате секса без последствия, удоволствията без продължение. Но тъй като сте нарциси, това не трае дълго, защото няма кой да ви се възхищава.

С РАК 

Най-общо казано – еротично хулиганство. Но намирате Раците прекалени егоисти в удоволствията.

С ЛЪВ 

Горещи отношения. Отстъпва доброволно на всичките ви капризи.

С ДЕВА 

Първият път е истински шемет. Откривате неподозирани удоволствия. Но после откривате, че винаги педантично повтарят едно и също. Дали Девите не са маниаци на тази тема?

С ВЕЗНИ 

Пасвате си веднага, и то отлично. Без съмнение имате еднакъв вкус. Обичате, когато нещата не се задълбочават. Истинска свобода, в която същественото е чувствеността.

СЪС СКОРПИОН

За вас правенето на любов е в различни измерения. За Скорпиона сексът е нещо сериозно, за вас – точно обратното. Очаквайте истински драми.

СЪС СТРЕЛЕЦ

Още една невъзможна връзка. В най-добрия случай – чиста любовна авантюра.

С КОЗИРОГ

Вие обичате да минавате като полъх над нещата, а Козирогът – да дълбае. При вас всичко е просто и лесно, при него се получава с много труд и усилия. Не е вашият идеал.

С ВОДОЛЕЙ 

Пасвате си идеално. Има изненади, чудесни преживявания. Но сте далеч от голямата, изпепеляваща любов.

С РИБИ 

Малка птичка и малка рибка, които се обичат нежно. Но в леглото отношенията ви не са толкова ясни, като че ли се размиват. Все пак не е никак лошо.

РАК

Вие все още не сте пораснали. Обичате потайната любов, интимността. Сексът с любимия човек е вашата осъществена мечта. Отдавате се без срам, но рядко.

С ОВЕН 

Обичате да се любите в полусън, мечтаейки. А видът му на сексуално изгладняло животно ви отблъсква и предизвиква студени тръпки по гърба ви.

С ТЕЛЕЦ

Връзката ви се развива бавно, но сигурно. Няма нужда от много обяснения.

С БЛИЗНАЦИ

Приятелска любов. Те се приютяват в обятията ви, когато имат нужда от утеха. Не е лошо, стига да не трае дълго.

С РАК

Сливаща се любов. Щастието и раят са за вас. Горещо както на сърцето, така и другаде.

С ЛЪВ 

Идеалната връзка. Припомняте си играта на майка и баща, когато сте били деца. 

С ДЕВА

Нежно, топло, удобно, особено през зимата. Но когато дойде пролетта, разбирате, че на милувките ви липсва въображение. И идилията приключва.

С ВЕЗНИ

Споделени милувки и нежности. Въпреки това любовта ви често оставя горчивина у вас. Ощетяват ви непрекъснато, без да го осъзнават.

СЪС СКОРПИОН

Роби на удоволствието. Когато сте заедно, всички забрани и прегради падат. Достигате до най-интимното, разкривате истинската си сексуална същност.

СЪС СТРЕЛЕЦ

По принцип никога не се получава истински. Стрелците нямат същото усещане за интимното. Съвкупяват се, а не правят любов.

С КОЗИРОГ

Играе си на строгия родител, на инициатора. А вие бихте желали по-спонтанните, по-горещи отношения. А с Козирога имате чувството, че сте сексуална машина, която може да бъде програмирана.

С ВОДОЛЕЙ

Възхищава ви се и това почти му стига като удоволствие. А вие бихте предпочели практиката пред теорията и излиянията.

С РИБИ

Споделени чувства. Истинско сексуално съучастничество. Разбирате се от половин жест. Инстинктивно усещате какво доставя удоволствие на партньора.

ЛЪВ

Пламенни натури, мразите половинчатите неща. В секса сте царствени, театрални, дори животински. Но в дъното на душата си оставате малкото дете, което търси по-силния.

С ОВЕН 

Покана за удоволствие. Принадлежите си напълно. Принцесата е намерила своя рицар, а принцът – своята Пепеляшка. 

С ТЕЛЕЦ

Мощ и слава. Но отношенията ви често опират до конфликти заради засегнато самолюбие. Не сте създадени един за друг. 

С БЛИЗНАЦИ 

В сексуално отношение са гении в импровизацията. Когато сте заедно, се превръщате в лекомислени безпътници. 

С РАК 

Среща на Слънцето и Луната. В началото тръпката е силна, но скоро си давате сметка, че с тях няма да изживеете сексуалните си фантазии.

СЛЪВ

В началото е чувството- екзалтирани тела и души. После изпадате в плен на нарцисизма. Вече не правите любов, а демонстрирате един на друг сексуалното си надмощие.

С ДЕВА 

Вие царувате над чувствата им, Девите командват тялото ви. Е, няма да ви свалят звезди, твърде рисковано е, но трудно ще намерите други толкова внимателни и отзивчиви любовници.

С ВЕЗНИ 

Изтънчени чувствени натури. В обятията им изживявате цялата палитра от усещания. Но в крайна сметка не си представяте повече, че можете да правите любов, ако не сте в напарфюмирани чаршафи.

СЪС СКОРПИОН 

Сякаш прилага истинска сексуална терапия, прави се на голям майстор. Но вие не искате нищо повече от това да правите любов. 

СЪС СТРЕЛЕЦА 

Удоволствие, от което не бихте могли да се лишите. Най-сетне можете да си позволите да бъдете просто един сексуален обект. Той е господарят, а вие -изпълнителят. 

С КОЗИРОГ 

Много възбуда и малко задоволство. Козирогът не може да ви види в истинската ви светлина.

С ВОДОЛЕЙ 

Вие го омайвате, той слага оръжието си в краката ви без бой. И именно тук е проблемът. Двойка, която не си подхожда, защото я няма тръпката.

С РИБИ 

Чудесни любовници. Имат специфичен начин за постигане на целите, който ви допада. Инстинктивно се досещат какво трябва да направят, за да замъркате от удоволствие.

ДЕВА

Шампиони на сантименталния имунитет, ваксинирани срещу всички сърдечни болести. Отстъпвате със съжаление пред чувствата и се любите, сякаш сте отчаяни от живота.

С ОВЕН 

Каквито и методи да прилага, за да ви омае, вие се чувствате така, сякаш това е най-голямото сексуално насилие в живота ви.

С ТЕЛЕЦ

Може би това е любовникът, който ви трябва. Времето сякаш е безкрайно. Въвежда ви зад кулисите на желанието толкова бавно, че вие просто не забелязвате.

С БЛИЗНАЦИ 

Макар че в леглото сте близки приятели и всичко е много мило, след това разбирате, че сякаш нищо не се е случило. 

С РАК 

Физически си допадате. Преживяванията ви са същинска сексуална еуфория. Можете да бъдете идеални любовници, дори и когато партньорът бърка датата на рождения ви ден.

С ЛЪВ 

Вие сте отмора за него след тежките битки през деня. Лошото е, че се виждате рядко, а когато това стане, Лъвът заспива, преди да сте направили каквото и да било. 

С ДЕВА

Много рядко достигате заедно седмото небе. Все нещо не достига.

С ВЕЗНИ 

Не си пасвате истински. Когато на тях им е добре, вие се чувствате ощетени. И обратното.

СЪС СКОРПИОН

Последно танго. Сексуален партньор, който ви привлича. Дори и с риска от лек мазохизъм от ваша страна.

СЪС СТРЕЛЕЦ 

Вие предпочитате потайната, интимна любов, Стрелецът — откритата. Когато ви говорят за сексуалната свобода, това не ви засяга. 

С КОЗИРОГ 

Разбира инстинктивно вашите желания и това, кое то харесвате. Оставяте се да ви води нежно в сексуалната игра.

С ВОДОЛЕЙ 

Обещава повече, отколкото дава.

С РИБИ 

Заедно ще преживеете феерични моменти. Но, уви, магията често е временна, а разликата в настроенията – постоянна.

ВЕЗНИ

Убедени сте, че самотата е зло, противоестествено състояние. За вас любовта е рафинирано, но често срещано чувство.

С ОВЕН 

Приемате секса с него като разврат, но все пак се хвърляте в ръцете и в леглото му.

С ТЕЛЕЦ 

Притежавате еднакъв вкус към удоволствията на Венера. До момента, в който възхищението му към вас ви накара да се чувствате повече като фетиш, отколкото жив човек.

С БЛИЗНАЦИ

Притежават очарованието на изненадата. А вие сте очаровани от промените и театралната обстановка.

С РАК 

Обичате галантните му маниери, нежността на милувките му. Но когато сте решили, че вече е ваш, изведнъж Ракът се превръща в тиранин.

С ЛЪВ 

Обичате малко животинския му начин, по който изразява задоволството си. Но всичко ново един ден остарява.

С ДЕВА

Многострадалната Геновева. Каквото и да правите, Девата винаги е тъжна. Това ви влияе и накрая, вместо да достигнете до оргазъм, се обливате в сълзи.

С ВЕЗНИ

Обичате да разгаряте любовното си желание. Между вас са позволени всички хитрости на Ерос и Месалина.

СЪС СКОРПИОН 

Приличате повече на Отело и Дездемона, отколкото на Ромео и Жулиета. Имате чувство, че при първия удобен случай ще излеете насъбралото се на някой невинен.

СЪС СТРЕЛЕЦ 

Развихрят се бурни страсти. Партньорът от този знак има редкия талант да ви предизвиква и да ви изкарва извън кожата.

С КОЗИРОГ

Вие сте изтъкани целите от чар и съблазън, а Козирогът е като леден блок. Лудо ви желае, но го крие. И когато чувствата му експлодират, вече е много късно.

С ВОДОЛЕЙ 

Използва и най-неочакваните трикове, за да ви съблазни. След това откривате, че и най-невероятните неща са напълно възможни, когато сте в прегръдките му. Невероятно!

С РИБИ 

Имат вид на отсъстващи, докато правят любов с вас, и това ви отегчава. Нещо повече, вбесява ви.

СКОРПИОН

Хора на фаталните връзки, с низки инстинкти. Любовта за вас е като руска рулетка.

С ОВЕН 

Привличате се взаимно, любовта ви е буйна и болезнена, но за кратко. Ще остане само споменът за нея.

С ТЕЛЕЦ

Бързо се набелязвате и не се колебаете да се хвърлите в сексуална авантюра. Но от ваша страна това си е чиста сексуална експлоатация и партньорът ви бързо ще се изтощи.

С БЛИЗНАЦИ 

Опасна връзка. За тях това е игра, без да се досещат, че разпалват луди страсти.

С РАК 

Дори и в леглото Раците се държат с вас като с малко дете. Но вие се топите в прегръдките им. Толкова са внимателни и нежни.

С ЛЪВ 

Невъзприемчив. Дори когато искате да го научите на някои перверзии, Лъвът ви гледа с широко отворени очи на дете, което не разбира, и продължава така, както си знае.

С ДЕВА 

По принцип срамежливи, в леглото ви Девите се освобождават от задръжките си. Но едновременно с това съумяват да обуздаят буйната ви фантазия.

С ВЕЗНИ 

Отстъпват на садомазохистичните ви желания, на долните ви инстинкти. Разбират, че или трябва да ви приемат такива, каквито сте, или да ви напуснат. Обикновено избират първото.

СЪС СКОРПИОН 

Дяволска двойка. Търсите екстремното удоволствие — все по-силно, по-животинско, по-френетично.

СЪС СТРЕЛЕЦ 

Обещава ви голямата тръпка, рисува ви фреските от Содом и Гомор. И вие вярвате. Но в леглото…

С КОЗИРОГ 

Арсеналът ви на прелъстители го оставя безчувствен. А когато все пак успеете да го примамите в леглото, остава господар на положението.

С ВОДОЛЕЙ 

Понася всичко стоически: отказите ви, подозренията ви, изплъзванията ви. Но в крайна сметка това е твърде мазохистично дори и за вас.

С РИБИ

Постепенно задълбочаващо се удоволствие, силни страсти, които не могат да се опишат. Сякаш сте родени един за друг.

СТРЕЛЕЦ

Пламенни натури, които обаче смесват всяко свое хлътване с лудата любов.

С ОВЕН 

На висотата на изискванията ви. В обятията му забравяте, че принадлежите на цивилизацията, така силно ви омайва примитивната му любов.

С ТЕЛЕЦ

Проблемът е, че това, което ви възбужда, него го успокоява. 

С БЛИЗНАЦИ 

Опитват се да ви замаят в леглото. Засегнати, бързо им давате да разберат кой е господарят.

С РАК 

Вижданията ви за секса и любовта се разминават. Липсва ви синхрон. По-добре не се захващайте.

С ЛЪВ

Макар че сте много самоуверени, на Лъва не му трябва много време, за да обърне представите ви на 180 градуса. Вмъкването под кожата е негова специалност. 

С ДЕВА

Партньорите от знака Дева са любители на методичните, накъсани движения. Вие се движите с големи крачки напред. Явно, не сте създадени за едно легло.

С ВЕЗНИ 

Благодарение на горещия си нрав разпалвате страстта им. Благодарни, те ви водят към най-рафинираното опиянение, което някога сте изпитвали. Разбирате какво е екстазът.

СЪС СКОРПИОН 

Полива ви със студен душ, когато скочите в леглото, със заканата: „Сега ще видиш…“ Мрази сексуалната ви освободеност.

СЪС СТРЕЛЕЦ

Желание, което непрекъснато се усилва, удоволствие, което се задълбочава спираловидно. След това – пълно изтощение. 

С КОЗИРОГ 

Мислите, че сте намерили своя непресъхващ извор на щастие. Всъщност той взима повече, отколкото дава. А това не е за вас. 

С ВОДОЛЕЙ 

Вие сте екстравагантни, а той – ексцентричен. Така че се чувствате като съучастници, когато достигате границата на удоволствието в безбрежния космос на секса.

С РИБИ

Синхронът е последното нещо, което може да съществува между вас. Ако се срещнете, по-добре е да се разминете.

КОЗИРОГ

Хора със сърца от лед, които се предлагат, но никога не се отдават. Пламвате само веднъж: за една нощ или за цял живот.

С ОВЕН 

Имате надмощие в леглото. Не сте разочаровани. Но при мисълта за това, което сте направили, почервенявате от срам.

С ТЕЛЕЦ 

Оставяте се да ви води. Обещава ви седмото небе. А вие искате още нещо…

С БЛИЗНАЦИ 

Учудвате се колко бързо успяват да намерят пътя към удоволствието и за двама ви, но за тях сте малко превзети.

С РАК

Не се впечатлява от студеното ви държане. Усеща топлината под леда. Спокойно сваля връхните ви дрехи и комплексите ви, долното ви бельо и срама ви. И вие пламвате.

С ЛЪВ 

Намира ви за твърде претенциозни. И големи егоисти. Но все пак изпитва слабост към вас, като родител към дете.

С ДЕВА

Възприемате Девите като нещо временно, но деликатесно. След това отново ги връщате на мястото им – на етажерката, до следващия път.

С ВЕЗНИ 

Вие сте с вулканичен темперамент под снежно покритие. Но колкото повече то се топи, толкова те се отдръпват.

СЪС СКОРПИОН 

Съблазнител, Скорпионът ви приканва да изживеете неподозирани удоволствия. И вие не можете да му устоите…

СЪС СТРЕЛЕЦ 

За момент сте запленени. Но постепенно разбирате, че това е само едно упражнение, колкото да не си губите времето напразно.

С КОЗИРОГ 

Двойка от лед, но само привидно. Всеки от вас инстинктивно знае как да разпали другия. Вървите право към удоволствието.

С ВОДОЛЕЙ 

В него има нещо, на което не можете да устоите. Няма съмнение, наелектризирва ви! И е способен да ви утеши след всички разочарования.

С РИБИ 

Заедно можете да изживеете щастливи нощи, които биха накарали да почервенее всеки неволен наблюдател.

ВОДОЛЕЙ

Ексцентрични в желанията си. Повече сте склонни да превръщате в идол партньора си, отколкото да го обичате. Правите любов, сякаш се принасяте в жертва на някой езически бог.

С ОВЕН 

Пълен синхрон между телата и душите. Импулсивни, непредвидими, случайни отношения, наситени с груби раздели и бурни завръщания.

С ТЕЛЕЦ 

И дума да не става да промени сексуалните си привички заради вас. Всичко трябва да си върви постарому.

С БЛИЗНАЦИ 

Трябва да крадете удоволствията си от тях. Твърде възбуждащо, но бързо омръзващо.

С РАК 

Силни флуиди. Знаете, че може да ви изненада с удоволствия, за които нямате представа. И не сте разочаровани. 

С ЛЪВ 

Взаимно възхищение. Отличен синхрон, когато желанията ви съвпаднат. Като човек Лъвът е невъзможен, но като любовник – идеален. 

С ДЕВА 

Какво ви привлича у Девите? Може би непреодолимото желание да всеете смут в невъзмутимата им увереност в себе си. 

С ВЕЗНИ 

Бурни отношения, често смущавани от жилото на ревността. Защото във вашата гореща двойка има много кръшкане. 

СЪС СКОРПИОН 

Способен е да разбие всички ваши фантазии за платоническа и ангелска любов. Оказва се, че това не ви е неприятно. 

СЪС СТРЕЛЕЦ

Харесва ви това, че е непредвидим. Но предпочитате да го превърнете в идол, вместо да го обичате като земен човек. 

С КОЗИРОГ 

Малко е архаичен за вас. И прекалено несръчен.

С ВОДОЛЕЙ 

По-скоро сантиментална любов, отколкото плътска.

С РИБИ

Партньорът от тази зодия е гуруто на вашите удоволствия, магьосникът, който ви омайва. С него изпадате в пълен мистико-еротичен делириум.

РИБИ

Неуловими в желанията си. На необяснимия ви чар трудно може да се устои. Любовта за вас е очарование, пълно отдаване.

С ОВЕН 

Съумява да напипа чувствителното ви място. Температурата на желанията ви бързо се покачва, когато сте с Овен в леглото.

С ТЕЛЕЦ 

Предава се съвсем по земно му на божествения ви чар. И вместо да ви издигне в култ, придобива маниери на собственик. 

С БЛИЗНАЦИ 

Силна тръпка, но за продължителността гаранции няма. Еднакво разсеяни, разпиляни и непридирчиви. Липсва силна основа.

С РАК 

Разгръща целия си талант и чар, за да ви спечели и да ви запази в леглото си. А вие чудесно се вписвате в сексуалните му фантазии.

С ЛЪВ 

Най-голямото ви удоволствие е да си играете на котка и мишка. Вие го търсите – той ви намира.

С ДЕВА 

След като остават безучастни към прелюдията, по време на акта Девите са послушни изпълнители на всичките ви желания. 

С ВЕЗНИ

Привличат ви с неутешимия си вид. Използвате всички хитрости на женствеността (мъжествеността) си, за да ги развеселите. Напразно.

СЪС СКОРПИОН 

Имате желание да се превърнете в лесна плячка. И той бързо ви улавя. Първоначално леко ви измъчва, за да се увери, че капитулацията ви е безусловна. После омеква.

СЪС СТРЕЛЕЦ

Не обича толкова сложни отношения. Докато се ориентира в обстановката, вие вече сте се насочили другаде.

С КОЗИРОГ

Не разбира нищо от любовните ви тайнства, но ги оценява. За вас това е достатъчно, за да се разгърнете напълно.

С ВОДОЛЕИ 

За вас най-важното в отношенията е сексът. Водолеите са възвишени, но това не ви пречи от време на време да изпадате в нежен мистико-еротичен делириум.

С РИБИ

Лесно се оставят да бъдат омотани в мрежите ви. С вас пада ореолът им на съблазнители. Разбират, че сте равностойни, и зарязват преструвките.