Чартърни полети от Варна и Бургас до други дестинации в Европа

18
Добави коментар
DSTours
DSTours

Чартърни самолетни билети от летище Варна и летище Бургас до други дестинации в Европа

 

 

При нас можете да закупите и самолетни билети за чартърни полети и до други дестинации, които продаваме чрез наши партньори в България. Дестинациите, които предлагаме допълнително са: Русия (Москва и Санкт Петербург); Великобритания (Лондон,  Единбург и Манчестър), Люксембург и др. Цената за чартърните полети е фиксирана като започва от 120 евро или 230 лв. за еднопосочен билет, в зависимост от месеца на пътуване и включва: самолетен билет, летищни такси, такса за издаване на билета, чекиран багаж до 20 килограма и ръчен багаж до 6 килограма на човек. По време на полета няма включен кетъринг в цената. Актуална информация за цени и условия ще получите в офисите ни във Варна и Бургас.

 

От офисите на Ди Ес Турс можете да закупите още самолетни билети за директен полет ВАРНА – СТОКХОЛМ и КОПЕНХАГЕН – ВАРНА, през септември и октомври 2015 на цена от 150€/ човек! Цената  е крайна и включва: 10 kg ръчен багаж (55/ 40/ 20cm) + 15 kg чекиран бараж – спортна или голф екипировка не е позволена на полета, а допълнителен багаж струва 20.00 EUR на кг.

 

За актуални цени, моля свържете се с нас на нашите телефони: Варна- 052/ 607 609 и Бургас- 056/ 826 355!

 

Чартърни полети от летище Варна и летище Бургас до Русия (Москва и Санкт Петербург); Полша (Варшава и Катовице); Великобритания (Лондон, Единбург, Манчестър) и Люксембург. 

 

    Чартъри от   до    Период:  Цена от-до Варна/ Бургас Русия            Москва 02.07-03.09 120 – 330€ Варна/ Бургас   Санкт Петербург 02.07-03.09 120 – 330€ Варна/ Бургас Полша Варшава 02.07-03.09 120 – 330€ Варна/ Бургас   Катовице 02.07-03.09 120 – 330€ Варна/ Бургас Великобритания Лондон 02.07-03.09 120 – 330€ Варна/ Бургас   Единбург 02.07-03.09 120 – 330€ Варна/ Бургас   Манчестър 02.07-03.09 120 – 330€ Варна/ Бургас Люксембург Люксембург 02.07-03.09 120 – 330€ Варна Швеция Стокхолм септември – октомври 150€ Дания Копенхаген   септември – октомври 150€

 

 

Ако искате да летите до западна Европа на добра цена, но още не сте решили къде, ние можем да Ви помогнем с кратко описание на всяка една от предлаганите от нас дестинации, заедно със забележителности и интересни факти. 

 

Директни полети ВАРНА – СТОКХОЛМ и КОПЕНХАГЕН – ВАРНА

 

Скандинавските страни са посещавани от голям брой българи всяка година. Поради отдалечеността си от нашата страна, пътуването до Швеция и Дания е много по- удобно и достъпно (150 € )с директните полети от Варна до Стокхолм и Копенхаген – Варна, от които можете да се възползвате през септември и октомври на следните дати: 

 

Варна   –  Стокхолм:  19.09.2015: 14:50ч  – 16:35ч 26.09.2015: 14:50ч  – 16:35ч 10.10.2015: 14:50ч  – 16:35ч 17.10.2015: 14:50ч  – 16:35ч 24.10.2015: 14:50ч  – 16:35ч 31.10.2015: 13:50ч  – 15:35ч 

 

Стокхолм е една от най- красивите столици не само в Европа, но и в света! Разположен е върху 14 острова, които са свързани един с друг с 57 моста. Той е красиво съчетание на космополитна столица и спокоен зелен град без забързан трафик и с много зелени пространства. Традиционно шведите се предвижват с велосипед.

 

Топ 3 места, които задължително трябва да посетите в Стокхолм:

 

Старият град или Гамла Стан е най- известното и посещавано място в Стокхолм. Той е най- големият и най- добре запазен от всички средновековни центрове в Европа. Разходката из автентичните му улици е като посещение на исторически музей на открито. Няма как да подминете Кралския дворец, църквата Ридархолмен, музеят Нобел. Квартал Нормалм: пешеходната шопинг улица Дротнинготан (Улицата на Кралицата) и площад Сергел. Кварталът е разположен на съседен остров също в централната част на Стокхолм. Островът на музеите: Дюргодан е също задължителна част от посещението на Стокхолм. Списъкът на музейте е дълъг, а най- известните от тях са: Музеят Васа (единствен по рода си, представлява много добре запазен кораб от 17 век), Нордическият музей, музеят на открито Скансен, Музеят на АББА и др.

 

Обиколката Ви спокойно може да отнеме поне 2-3 дни, затова планирайте добре какво ще посетите и резервирайте от рано самолетните си билети за директен полет Варна – Стокхолм в офисите на Ди Ес Турс. А, и не забравяйте по- топли дрехи 

 

Копенхаген е също една от най- старите и красиви столици в Европа, пленяваща със собствен дух и стил. Въпреки че е космополитен град, в него ще се чувствате уютно, спокойно и безгрижно. Освен финансов и икономически център, за изненада на мнозина- Копенхаген е и център на модата, кулинарията и културния живот. 

 

Топ 3 най- известни места в Копенхаген:

 

Паркът и градините „Тиволи“, Паметникът на Ханс Кристиян Андерсен, както и този на неговата героиня Малката Русалка, Разходете се с лодка по каналите на Копенхаген, свързващи островите, на които е разположена столицата на Дания. 

Свържете се с офисът на Ди Ес Турс за информация относно свободни места, дати и часове на полетите Копенхаген – Варна, от които можете да се възползвате през септември и октомври!

 

Копенхаген – Варна: 19.09.2015: 19:15ч – 22:40ч 26.09.2015: 19:15ч – 22:40ч 10.10.2015: 19:15ч – 22:40ч 17.10.2015: 19:15ч – 22:40ч 24.10.2015: 19:15ч – 22:40ч 31.10.2015: 18:15ч – 21:40ч    Чартърни полети до Москва от Варна и Бургас

 

Москва е столицата на Русия, разположена е в европейската част на страната, на двата бряга на едноименната река Москва. Градът е най- големият политически, културен и икономически център на Русия, привличащ хиляди туристи всяка година, въпреки че е известен като един от най- скъпите градове в света.

 

Топ 3 на най- посещаваните забележителности в Москва:

 

Кремъл е център на държавната власт, културата и духовенството. Комплексът се състои от църкви с позлатени кубета, дворци, отбранителни кули, музеи и административни сгради, зад червени стени; Червеният площад с Мавзолеят на Ленин и църквата „Св. Василий Блажени“; Болшой театър с уникалните си балетни и оперни представления.

 

Забележителностите в космополитната столица Москва са толкова много, че винаги ще имате повод да се върнете още веднъж там. Свържете с нас за да ви дадем подробна информация за директни чартърни полети, които ще се изпълняват през лятото от Варна и Бургас. Попитайте в офисите ни и за цени на самолетните билети до Москва.

 

Чартърни полети до Санкт Петербург от Варна и Бургас

 

Санкт Петербург е разположен в северозападната част на Русия, при вливането на река Нева в Балтийско море. Градът е наричан „северната столица на Русия“, тъй като е бил столица на Империята повече от 2 века. Посещаван е от хиляди туристи всяка години, заради неповторимата си атмосфера, безброй забележителности и царско величие. Градът е главният културен център на Русия с безброй дворци, площади, музеи, църкви и катедрали.

 

Топ 3 на най- известните забележителности в Санкт Петербург:

 

Националния музей Ермитаж е една от най- големите художествени галерии в цял свят, състояща се от 5 сгради. Построен е през 18 век по желание на Екатерина Велика, където е трябвало да бъде подредена нейната частна колекция от произведения на изкуството; Спасителя на кръвта“. Това е най- красивата и известна катедрала в Русия с керемидените си цветове и многоцветни кубета; Катедралата „Св. Исак“ с огромния й купол, покрит с 100 кг. чисто злато.

 

Най- подходящото време за екскурзия до Санкт Петербург е през лятото, по време на „Белите нощи“- слънцето почти не залязва и имате двойно повече време да опознавате града.  През лятото можете да се възползвате още от чартърните полети от Варна и Бургас до Санкт Петербург. Повече информация за цени и свободни места на самолетните билети до Санкт Петербург ще получите в офисите на Ди Ес Турс във Варна и Бургас. 

 

Чартърни полети от Варна и Бургас до Варшава

 

Столицата на Полша Варшава е разположена на река Висла. Днес тя е модерен град със запазени исторически паметници и богатства. Варшава е една от водещите културни дестинации на Източна Европа, посещавана от голям брой туристи всяка година, включително и българи. Ако решите да отиде на екскурзия до Варшава ще можете да се запознаете с много от забележителностите й- площади, паметници, паркове, музеи и дворци.

 

За да усетите очарованието и уникалното излъчване на града, вижте топ 3 на най- интересните неща, които ви препоръчваме да направите докато сте във Варшава:

 

Опитайте бигос- това е националното ястие на поляците. Приготвя се от няколко вида месо, кисело зеле, колбаси и гъби. Отидете на Възстановка на Варшавското въстание от 1944г. Провежда се през август. Разгледайте неделните руски пазари на стария стадион.

 

Ако и на Вас ви предстои пътуване до Варшава, свържете се с нас за информация за цени и свободни места на самолетните билети за директни чартърни полети до Варшава. Изпълняват се през летният сезон от Летище Варна и Летище Бургас.

  Чартърни полети до Катовице от Варна и Бургас

 

Град Катовице се намира в южната част на Полша, столица на воеводство Силезия.  Днес градът е главен  научен и образователен център, предлагащ прекрасни условия за туризъм. По- голямата част от сградите в центъра на града са построени в периода на Полската Народна Република, но има и много архитектурни шедьоври от 19 век.

 

Топ 3 на най- известните забележителности в Катовице:

 

Катедралата „Христос Спасителя“- красива класическа постройка в бароков стил; Най-голямата зоологическа градина в Полша   Градският театър-  истински шедьовър на архитектурното изкуство.

 

Градът има международно летище, което го прави лесно достъпен, особено от Варна и Бургас, от където има чартърни полети през летния период. Възползвайте се от това удобство и посетете и разгледайте забележителностите на град Катовице. Свържете с  Ди Ес Турс за подробна информация на цени на самолетните билети до Катовице.

 

Чартърни полети от Варна и Бургас до Лондон

 

Каквото и да кажем за Лондон, винаги ще бъде малко. Той е аристократичен и модерен град, традиционен и постоянно променящ се. Колкото пъти и да отидете там винаги ще има какво ново да видите. Наред с известните му забележителности, вижте и няколко идеи за разходка или еднодневна екскурзия извън Лондон.

 

Топ 3 на местата около Лондон, които си заслужава да посетите:

 

Брайтън- на 40 минути път от Лондон- разгледайте Кралският дворец, музеите и магазините на около; Замъкът Уиндзор- най- дълго обитаваният замък в Европа. Повече от 1000 години в него са живели крале и благородници. Разходете се из цветните градини и разгледайте Кралската колекция; Град Бат- посетите Абатството на Бат и Кралският полумесец.

 

Ако сте решили да пътувате до Лондон, проверете в нашите офиси цените на чартърните полети от Варна и Бургас, които се изпълняват през летният сезон.

 

Чартърни полети до Единбург от Варна и Бургас

 

Единбург се намира в южната част на Шотландия. Той е артистичният, художествен и музикален център на страната. В него се намира и Единбургският университет, който е с вековни традиции. Уникално за града е графитното уличното изкуство. Градът е една от големите световни туристически дестинация, посещаван от голям брой българи всяка година.

 

Топ 3 на забележителностите в Единбург:

 

Замъкът Единбург е величествена сграда, емблематична за Единбург. В него можете да видите шотландското кралско съкровище, събрало най- старите царски скъпоценности; Холирууд Палас е официална резиденция на английската кралицата в Шотландия. Първоначално е построен като манастир през 12 век; Стария и Новия град на Единбург, които са включени в Списъка на ЮНЕСКО със световното културно наследство.

 

Списъкът на забележителностите в Единбург е много по- дълъг, но останалите оставяме на Вас да опознаете и разгледате сами. Свържете се с нас за подробна информация относно цени и свободни места на самолетните билети на директните полети от Варна и Бургас.

 

Чартърни полети от Варна и Бургас до Манчестър

 

Манчестър се намира в Западна Англия и е известен като индустриалната столица на страната. Освен важен търговски и индустриален център, Манчестър е и предпочитана туристическа дестинация.  Посещаван е и от много българи.

 

Ако и на вас ви предстои пътуване до Манчестър, вижте топ 3 на най- интересните неща, които да правите в града:

 

Разходете се из стария индустриален квартал, където най- добре ще усетите атмосферата на миналото; Посетете стадиона на Манчестър Юнайтед; Насладете се на спокойствието във водния парк Чарлтън.

Летище Манчестър се счита за едно от най- натоварените в Великобритания, за това ви съветваме да резервирате самолетния си билет от по- рано. Възползвайте се от директните чартърни полети до Манчестър от Варна и Бургас. Информация за тях можете да намерите в офисите ни.

 

Чартърни полети до Люксембург от Варна и Бургас

 

Люксембург е столица на едноименното Велико херцогство Люксембург. Градът е международен финансов център, където се намират седалищата на Съда на европейските общности, Сметната палата, Европейската инвестиционна банка, Европейския инвестиционен фонд. Люксембург е стар град с живописен калдъръмен квартал, където и до днес са запазени архитектурни паметници и сгради в романски, готически, ренесансов и бароков стил.

Топ 3 на най- посещаваните от туристи места във Люксембург:

 

Мостът „Адолф“ е символ на града, който свързва двете части на Люксембург; Катедралата „Нотр Дам дьо Люксембург“; Дворецът на Великия Херцог- негова официална резиденция.

 

В иначе малкият град Люксембург има множество забележителности и интересни неща, които да посетите. През летния сезон ще се изпълняват директни чартърни полети до Люксембург от Варна и Бургас. Възползвайте се от това удобство да летите без прекачвания и без да Ви се налага да пътувате до София. Свържете се с нас и резервирайте самолетния си билет до Люксембург.

 

 

Подробна и актуална информация за свободни места и цени на самолетните билети на чартърните полети от Варна и Бургас ще получите в офисите на Ди Ес Турс или на нашите телефони: Варна- 052 607 609 и Бургас- 056 826 355!

 

Полезни връзки: Екскурзии | Екзотични екскурзии | Самолетни билети | Чартъри от Варна и Бургас | Хотели | Туристически услуги