Изкупуване и Прехвърляне на Фирми : ЕТ, ООД, ЕООД, АД, ЕАД със Задължения !

1
Добави коментар
finansist
finansist

Изкупуване и Прехвърляне на Фирми : ЕТ, ООД, ЕООД, АД, ЕАД със Задължения !
Направи Vip

Цена: 1лв.

Специализирани Правни Услуги за Изкупуване и Прехвърляне на Фирми със Задължения + Освобождаване от Длъжност и Отговорност !

Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и нашият екип е съставен от квалифицирани специалисти владеещи всички процедури в регистърното и лицензионно производство – Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие !

Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила наказателни постановления или просто сте задлъжнели към доставчици или партньори – Заповядайте при Нас , Не Отлагайте Законовото Решение на Вашия проблем !

Предлагаме ПЕРФЕКТНО Юридическо Съдействие за Търговски Дружества – ЕООД, ООД, АД, ЕАД и Прехвърляне на ЕТ !

ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и Отговорност !

Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма – собственик и управител , седалище , адрес за кореспонденция и всичко необходимо , което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и ОТГОВОРНОСТ .

ВСИЧКИ ПРАВНИ ДЕЙСТВИЯ, които предприемаме с цел избягване на предстоящи фалити, съдебни изпълнения, административни проблеми, глоби от държавни институции, наказателни санкции, задължения по ДДС, ЗКПО и др. са в съответствие с действащата нормативна уредба.

Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност , Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение !

Свържете се с Нас , Ние НЯМАМЕ РАБОТНО ВРЕМЕ и ПОЧИВНИ ДНИ !

НОВЕ КОНСУЛТ ВТ гр.Велико Търново ул. Цанко Церковски №39 – Сградата срещу Агенция по Вписвания

GSM – 0884 57 80 53

http://noveconsultvt.blogspot.com

ВНИМАВАЙТЕ на кого се доверявате , при некомпетентно извършване на прехвърлителната процедура без освобождаване от ОТГОВОРНОСТ не съществува правна възможност за поправка !

ВНИМАНИЕ – Осъждан за ИЗМАМИ и БЛУДСТВО предлага Адвокатски Услуги :

Измамникът предлага „съдействие“ за фирми със задължения, завлича клиентите със солидни суми без да е свършил обещаното, защото няма адв. права , няма понятие от материята Търговско Право , наизустил е няколко изречения с които зарибява жертвите си , копира съдържанието на наши обяви и се представя от името на НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ „правни кантори“ :

БИЗНЕС КОНСУЛТ , PRETOR GROUP Ltd. , PRAVNA KANTORA Bg. , Правна Кантора гр.Пловдив ул.“4-ти Януари“ № 28 ….

Копирайте тел. номера, които оставя за контакти – 0892918797, 0897558320, 0878166316, 0885498209, 0886346230 – поставете ги в ГУГЪЛ и ще се запознаете с още няколко фалшиви самоличности. . .

Истинският подател на такива обяви е Събко Стойнов Мулешков от гр. Панагюрище, за когото направете справка в ГУГЪЛ : http://www.blitz.bg/news/article/307035