Чартъри до Австрия от Бургас

17
Добави коментар
DSTours
DSTours

ЕКСКЛУЗИВНО за Лято 2015 г. ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ОТ И ДО АВСТРИЯ от Летище Бургас

 

Ние можем да потвърдим и резервираме самолетни билети за Вашите предстоящи пътувания по Чартърна програма до Австрия, която започва открая на месец юни и продължава до началото на месец септември 2015 година. Гарантираме Ви конкурентни и фиксирани цени, които започват от 80 евро или 157 лева за еднопосочен билет, в зависимост от месеца на пътуване. Цената за чартърните полети включва: самолетен билет, летищни такси, такса за издаване на билета, чекиран багаж до 20 килограма и ръчен багаж до 6 килограма на човек. По време на полета няма включен кетъринг в цената. Актуална информация за цени и условия ще получите в офисите ни във Варна и Бургас.

 

Полети от летище Бургас до Австрия, лято 2015: Виена и Грац. 

 

Чартъри от до   Период: Цена от – до Бургас (BOJ) Австрия Грац (GRZ) 14.07 – 08.09 80€ – 170€ Бургас (BOJ) Австрия Виена (VIE) 30.06 – 08.09 80€ – 180€

 

Ето и малко информация за предлаганите от нас дестинации:

 

Чартърни полети Бургас – Виена

 

Виена е може би най- аристократичната европейска столица, за която се знае толкова много. Свързва се с Виенското Колело, Виенското кафе и с баловете. Столицата на Австрия е посещавана от голям брой българи всяка година. Забележителностите на Виена са толкова много и повечето от тях са много известни- дворци, музеи, паметници, площади.. и много други.

 

Няма да ви занимаваме с тях, а ще ви представим 3 от най- типичните за виенската кухня неща, заедно със заведенията, където можете да им се насладите:

 

Прочутото Виенско кафе- можете да го намерите във всяко едно от заведенията във Виена, но ние ви препоръчваме историческото кафене „Landmann“. Там през 1886г. се е състояла срещата на Стефан Стамболов и Фердинанд. От тогава на сам нищо не се и променило в него (включително и високите цени ) и ще можете да се пренесете във времената от преди 2 века. Виенска кифличка- тя също се среща не само във Виена, но истинският вкус ще усетите само там! Препоръчваме ви малката пекарна на Карл Хааг. Намира се на Хелферщорфер щрасе. Виенски шницел- в ресторантът “Griechenbeisl”приготвят го от истинско свинско месо в хрупкава панировка. Това е един от най- старите ресторанти, посещаван в миналото от Бетовен, Шуберт и Марк Твен.

 

Пътуването до Виена е лесно и достъпно. През цялата година има полети от София и от Варна. През летният сезон ще се изпълняват и чартърни полети от Бургас. Безусловно удобство за живеещите в Югоизточна България. Попитайте в Офисите ни във Варна и Бургас за свободни места и цени на самолетните билети до Виена.

 

Чaртърни полети Бургас – Грац

 

Грац е вторият по големина град в Австрия и важен културен център на страната. Интересен е за туристите с красивата си архитектура, зелени паркове и много забележителности. Като университетски град е посещаван от голям брой студенти всяка година.

 

Топ 3 най- интересни неща в Грац:

 

Часовниковата кула и замъка Шлосенберг – символ на града; Замъка Егенберг с красивите му градини; Муринзел- емблематичното за Грац кафе, построено на острова на река Мур.

 

Ако имате път към Грац, не пропускайте да проверите цените, на които предлагаме самолетни билети за чартърен полет Бургас – Грац.

 

За актуална и подробна информация, относно свободни места, часове на полетите и цени, моля свържете се с нас на телефони: Варна – 052/ 607 609 и Бургас 056/ 826 355.

 

 

Полезни връзки: Екскурзии | Екзотични екскурзии | Самолетни билети | Чартъри от Варна и Бургас | Хотели | Туристически услуги