Ритуал за Създаване на събитие

1
Добави коментар

Подгответе се спокойно и обмислете Вашето желание, което разбира се трябва да е в границите на постижимото и допустимо

Този ритуал е изключително силен и е добре да се направи тогава, когато Зимата отстъпва място на Пролетта. Събуждането на Природата от зимните студени дни предразполага по уникален начин радостта в хората. Самочувствието и желанието, което придобиваме със слънчевите нови лъчи ни дават и възможност да завишим и енерго-информационните си полета, да отворим неподозирано силни канали и посредством енергията, която притежаваме да визуализираме и създадем нужното ни събитие.

Подгответе се спокойно и обмислете Вашето желание, което разбира се трябва да е в границите на постижимото и допустимо.

Ден за работа: Сряда между 10 и 14 часа.

Необходими материали:

3 бр Планински монокристали Камък Лабрадорит 1 бяла и 2 лилави ритуални свещи Въглен за горене Тамян Наг Чампа /може конусчета или пръчици/ Билка Руда Билка Розмарин Бяла Роза Ритуализирано масло.

Желателно е преди ритуала да си набавите хубава релаксираща музика, която ще помогне за успокояване на вибрациите ви.

Упътване за работа:

Пригответе олтара си на тихо и спокойно място, с леко приглушена светлина. Преди да започнете работата по ритуала, трябва да намажете ръцете си с маслото и помолете с уважение Вселената и всички добри сили да Ви помогнат и поддържат по време на ритуала, както и да направят възможно отварянето на този специален и важен за Вас енергиен канал. Нарисувайте хексаграм на бяла хартия с лилаво мастило. Поставете в долните ляв и десен десен ъгъл двете лилави свещи. В горната част поставете бялата. В горните ляв и десен ъгъл сложете по един кристал, в долната част поставете третият кристал. Лабрадорита поставете в средата. От дясно на Вас по средата и от вътрешната страна на звездата поставете тамяна, отляво пак от външната част бялата роза, а отгоре над звездата – поставката с въгленчето и билките. Запалете с внимание и уважение тамян Наг Чампа и изчакайте около 3 мин. с отворени нагоре длани за да можете да концентрирате енергийният канал към Вас. Запалете след това свещите по посока на часовниковата стрелка, след което запалете въгленчето и изчакайте първоначалното му бързо изгаряне. Сложете билките върху него и започнете да прекадявате отгоре върху нещата на олтара под формата на кръст – 3 пъти. След това оставете на същото място билките. Вземете друг лист и започнете да пишете това, което искате да създадете като събитие във Вашият живот,  упоменавайки ден, дата и година – изписани – когато правите ритуала. Когато свещите Ви изгорят ги изхвърлете в боклука, приберете Лабрадорита в чантата си и го носете винаги с Вас. Монокристалите ги оставете на три различни места в дома си. Изгорялото въгленче с билките хвърлете в течаща вода. Бялата роза я оставете след това да остане суха в една ваза и да седи на нощното ви шкафче.  Тя символизира чистотата на съзнанието и желанието Ви. На деветият ден от ритуала я поръсете с ванилия на прах. Двата листа на които сте писали ги изгорете на седмият ден върху една чинийка на същото място на което сте правили ритуала.

Може би се нуждаете точно от този ритуал без да подозирате, че ще направите първата крачка по пътя към Вашите мечти.

УСПЕХ!

В Езотеричен Център Акаша можем да изготвим и персонализираме този Ритуал специално за Вас!