Грижа за кожата на лицето

1
Добави коментар

Здравейте,в този мрачен летен ден реших да споделя с вас част от продуктите,които използвам в грижата си за кожата на лицето.Няма да ви занимавам с излишни подробности,а направо преминавам по същество. Нямам намерение да ви занимавам отново с подробности за тези продукти,ще има линкове към публикациите за тях.

Ползвам този тоник за лице е отскоро,но съм много доволна.Използвам го сутрин преди да се гримирам,за да почистя лицето си.Много удобен и икономичен продукт.За по-серизоно почистване на лицето не мисля,че би се справил,но сутрин преди да поставите какъвто и да било грим е идеален. Ето и линк с малко подробности и повече снимки.

Alverde почистваща емулсия за чувствителна кожа.Определено това е продукта,който използвам задължително вечер преди да си легна.Много добре се справя с почистването на кожата ми.Като консистенция е кремообразен,с приятен лек аромат,който не мога да определя.Не прави пяна или нещо подобно,ако имате такива очаквания.Цената е 5,99лв.Ето и малко повече снимки на продукта тъй като не съм правила отделен пост за него: Alverde пилинг кайсия и невен.Ползвам го веднъж или два пъти в седмицата.Отново кремообразна консистенция,частичките се усещат.Като аромат е лек и приятен,определено не е натрапчив.Цената е 4,89лв.И за този продукт така и не направих отделен пост,затова ето и малко снимки: Маските за лице,тези от вас които ме следят знаят,че обичам да използвам маските за лице на Purederm,имам и отделни постове с моите любими маски за лице( линк).Точно тези маски са хартиен тип,обичам да ги използвам,защото са лесни и бързи за употреба(въпреки,че от домашно приготвените маски за лице няма нищо по-хубаво)Цената на маските е съответно 1,79лв за маската с Q10 и 2,15лв за маската с перлена есенция. Mixa мицеларна вода,обичам да почиствам вечер лицето си първо с мицеларна вода и чак след това преминавам към другите продукти.Наскоро реших да сменя мицеларната си вода с друг продукт(който ще бъде включен в друг тип публикация)и честно да си кажа съжалявам,че изоставих този продукт. Нощният възстановяващ крем за лице на Oriflame от серията „Кралска кадифена колекция“.Това е продуктът с който завърша моята грижа за лицето обикновенно.Ето и линк към поста с подробностите и повече снимки. Това са продуктите,които използвам за лицето си.Ще се радвам да споделите какви продукти вие използвате и дали сте използвали тези продукти. За тази публикация не съм получавала финансова компенсация. Всички продукти съм закупила с мои лични средства и това е моето лично мнение.