Спортен Магазин – Спортни стоки и Фитнес уреди

1
Добави коментар
Cougar-Sport.Com
Cougar-Sport.Com

Спортен Магазин – Спортни стоки и Фитнес уреди

Cougar-Sport.Com е един от най-големите онлайн спортни магазини, предлагащ качествени спортни стоки за фитнес, летни и зимни спортове, а също така продукти за активен отдих и туризъм. Тук ще намерите широка гама от продукти за различни видове спорт – кардио и силови фитнес уреди, спортни дрехи и обувки за всеки сезон, както и туристически продукти и аксесоари.

Благодарение на натрупаният опит в продължение на години с български и европейски партньори, ние направихме възможно предлагането на качествени спортни стоки на добри цени с бърза, ниска и безплатна доставка. Ние извършваме внос и дистрибуция на добре известни български и световни марки за спорт, фитнес и туризъм, които имат доказано качество на предлаганите продукти.

Cougar-Sport.Com предлага огромно разнообразие на домашни и професионални фитнес уреди: бягащи пътеки, кростренажори, велоергометри, гладиатори, дъмбели, гири и много друго. Към асортимента предлагани продукти влизат също, така продукти за любители на бойните спортове, отборните спортове и туризъм. Фирмата редовно обновява и добавя нови продукти, като по този начин прави възможно задоволяване на всички изисквания на нашите клиенти от актуални спортни продукти.

Нашата отдаденост и професионализъм са доказателство за многото доволни клиенти, фирми и обществени организации. За корпоративни клиенти изготвяме индивидуални оферти: оборудване на фитнес зали, спортни клубове, училища и др.

Ние Ви препоръчваме да се свържете с нас, като ние ще ви помогнем да изберете подходящо спортно и фитнес оборудване и да отговорим на всички ваши въпроси, свързани със спортната индустрия.