Ивайло Манджуков: Задълженията на ЦСКА са 32 милиона лева

1
Добави коментар
dika
dika

Ивайло Манджуков: Срещу 800 хил. отборът оставаше в „А“ група

 

„Трябваше да бъдат платени 800 000 лева, за да играе ЦСКА в „А“ група, но не мисля, че оставането на клуба в този управленски състав, в който беше, щеше да е за добро.”

Това заяви един от мажоритарните акционери в ЦСКА Ивайло Манджуков. Той посочи, че фамилия Манджукови е опростила всички дадени пари за клуба и вече няма финансови ангажименти към него.

„Ако бяхме платили тази сума, Гриша Ганчев можеше да не се заеме с ЦСКА”, посочи Ивайло Манджуков пред bTV.

„Фамилия Манджукови вече няма финансови ангажименти към ЦСКА. В бъдеще може да помагаме на клуба, не го изключваме. Опростили сме парите, които сме дали за ЦСКА. Ние не сме имали възможността да ръководим този отбор. Задълженията му са от общо 32 милиона лева. Отборът се срина заради спортно-технически въпроси. Това бе причината за загубата на титлата, както и противоречието между главните акционери.”

„Вярно е, че имах разговори с Васил Божков за ЦСКА. Той не искаше да оздравява клуба. Неговият проект бе с чисто ново дружество от „А“ окръжна. Господин Ганчев се свърза на по-късен етап с нас. Планът на Ганчев включва оздравяване на сегашното дружество. Неговата цел е задълженията да бъдат редуцирани.”