Bailando – най-популярният клип на Енрике Иглесиас

2
Добави коментар
nelita2
nelita2

Синът на Хулио стана най-гледаният мъж в YouTube през 2014-а заради хита си Bailando, който ще ни изпее лично на 14 декември в „Арена Армеец“

Толкова пъти всъщност е видяна само испаноезичната версия, а видеото има още три варианта – на английски и португалски (отделно за Португалия и Бразилия), гледани още над 200 млн. пъти!

Огромният успех на Bailando може да се отдаде на включването му в теленовелата Reina de corazones (Кралицата на сърцата), насочена към все по-голямата латиноамериканска общност в САЩ. В оригинала на испански участват и авторите на песента – кубинците Десемер Буено и Gente de Zona.

„Байландо“ е пореден сингъл от 10-ия студиен албум на Енрике Sex and Love, който излезе през март 2014, а догодина латинозвездата навършва 40.

Клипът е заснет в столицата на Доминиканската република Санто Доминго и е най-гледаното видео в канала на Иглесиас-младши, като зае второ място в годишната класация на YouTube за 2014-а.

Билетите за софийския концерт от турнето Sex and Love на 14 декември са в продажба от днес от 69 до 129 лв., като първите 1000 са с 10 лв. отстъпка.

Организаторите, които преди време доведоха у нас и баща му Хулио Иглесиас, обещават също ВИП места на цена 159 лв., разположени непосредствено до сцената в „Арена Армеец“, през които ще минава и 24-метрова платформа. Шанс да гледат Енрике на живо ще имат точно 10 527 зрители.

Видео: Енрике Иглесиас в неприлични сцени