Топ 3 Android приложения за заключване на телефона

1
Добави коментар
pomagai
pomagai

С появата на смарт телефоните, не използваме телефона само да се обадим, но за много повече неща от това. Хората използва телефоните си, за да поддържат връзка с хората чрез сайтове, остават актуализации на текущи събития чрез приложения за новини, те пазаруват, банкират, слушат музика и какво ли още не.

Но след като увеличенията в ползването на много приложения, хората са склонни да съхраняват своите лични данни и кредитни информации на мобилните си телефони и по този начин тяхната сигурност е изложена на риск.

Има много приложения заключване на телефона на пазара, които да блокират и защитават мобилните Ви данни, които можете да изтеглите от Google Play Store.

Тук Вие ще намерите 3-те най-добри според PomagaiCOM:

1.AppLock

Описание: AppLock е едно от най-добрите приложения за сигурност. Той защитава Вашите данни за мобилни телефони и приложения с парола или ПИН. Така че това Ви дава достъп само когато сте написали правилно изпраните пароли. Също така можете да използвате модел на заключване за приложения инсталирани на Вашия Android телефон дори да персонализирате с фон по Ваш избор. Това няма да позволи неоторизиран достъп до Вашия телефон. Освен това приложението не позволява на други да използват телефона.

Размер: Зависи от устройството Ви

Цена: Безплатно

2.Smart AppLock (App Protector)

Описание: Това приложение, заключва приложения, а също и Вашите документи и мултимедийни файлове. С това приложение можете лесно да защитите Вашите снимки, документи и други важни файлове.

Характеризира с различни раздели, за да осигури различни неща и защити. Има раздел “Приложения” – изброява всички приложения, инсталирани на Вашия телефон и Ви дава възможност да заключите приложение в зависимост от това кое искате. По същия начин чрез таб медии, можете да защитите Вашата музика, видео и снимки. Също така, когато заключите конкретен ап той автоматично не може да бъде деинсталиран. Трябва да го отключите, за да деинсталирате приложението.

Размер: 3.4 MB

Цена: Безплатно

3.Hide Master-Privacy App Lock

Описание: Последно, но не на последно място е и нашият фаворит. Това е първото приложение за защита на личния живот, който крие своите приложения в различни режими. Mode Guest и Home Mode.

В Guest Mode всички Ваши лични снимки, съобщения, видеоклипове и т.н., както и всички други приложения са скрити, така че Вашият партньор не може да намери тайните Ви. Също така има Home Mode, където всички приложения могат да се скрият както в Mode Guest, но ще отключи в частен екрана на Hide Master в най-лявата част на главния екран. И в двата режима се отварят с отделна парола или жестове. Много ефективно приложение, за да запази тайните Ви. Всъщност Hide Master, не заключва приложения, но ги прави невидими.

Размер: 5 MB

Цена: Безплатно

Коментари