Професионално обучение и дистанционно обучение от доставчик на обучение

1
Добави коментар
alexandar.jelin
alexandar.jelin

С 8 процента  ще  намалеят печалбите  от туризма по морето, сочат данни на Бургаската туристическа камара за летния сезон, съобщава  Нова телевизия.

След анализа на сезона се отчита, че близо 4 милиона евро не са влезли в хазната само за месец август.

Професор Бърдиган е от един от чужденците, които обичат да посещават българското  Черноморие. Закупил  е и  собствен апартамент в Лозенец. А това, че съвсем наскоро заливът беше залян от мръсотия по никакъв начин не може да изгони британеца, защото подобни неприятности биха могли да се случат навсякъде, дори и в родината му. Английският учен не харесва в България неприятния факт като  според професора така проличава немарливост на българите. Докато карал личното си колелото си до Китен и обратно, всяка сутрин той виждал на пътя блъснато от автомобил безстопанствени куче, чийто труп е бил  оставен да изгние на пътя. И така няколко дни никой не се погрижил да отстрани неприятната гледка. Тази немърливост прогонва туристите според него. И докато професор Бърдиган е толерантен към подобни неща, много други туристи не са. Мръсотията във всичките ѝ форми е сред причините, които гонят хората от нашето Черноморие.

Лошата хигиена в някои хотели, никското качество на  обслужване, грубото отношение от страна на концесионери карат туристите да търсят по-добри места за почивка. Това важи за   чужденците и българите. За Станислав, избрал да почива в Китен, големият проблем са цените на шезлонгите и чадърите. За три дни почивка Станислав е платил 200 лева, които покриват храната и спането. По думите му в Гърция същата почивка би му излязла по-скъпа. Като цяло през август Бургаската туристическа камара отчита минимален спад в броя на чужденците по морето – едва около 2%.