Доставка на букети от гербери в София, Пловдив, Варна, Бургас

1
Добави коментар
Tribal88

Доставка на букети от гербери в София, Пловдив, Варна, Бургас

Класически и стандартни букети от гербери в различни цветове, подходящи за доставка на цветя и подарък за мъж или представители на бизнеса.

Букетите от гербери – дар от слънцето

Горещото лято и целогодишното африканско слънце дадоха на човечеството гербера – ярко цвете, което символизира успех, има положително настроение и енергия. Може би, това растение е най-популярно сред цветарите в цял свят, защото е разпространено с хиляди сортове! Какви цветя са „приятелски“ на Гербера Ярките, разнообразни цветове на „слънчевото“ цвете ви позволяват да го използвате както при обикновените букети, така и при по-сложните композиции. Изискано и семпло изглежда сред интериора една висока и тясна стъклена ваза, в която е поставено цвете с ярки червени венчелистчета. Композицията от много цветя, допълнени с буйна декоративна растителност, рози или аксесоари, изглежда луксозна. Основното е да не претрупваме букета, в противен случай многообразието е проява на лош вкус. Цветарите препоръчват да се придържаме към правилото: използвайте не повече от три вида цветя, големите и ярките поставете в центъра и около тях – малките и светлите.

Герберите отлично се съчетават с лилии, ириси и хризантеми. Комбинацията от различни нюанси на цвета или контраста, може да се превърне в произведение на модерното изкуство. Ако това е направено с флорална гъба във формата на сърце – шедьовърът ще бъде оценен в последствие. На кого да подарим гербери? Герберите са универсални цветя, затова са идеалният подарък за деца, жени и дори мъже. Дайте цветя за рождения ден на хлапето – и защо не? Нали добрите обноски се създават и възпитават още от детството. Светлите маргаритки са знак за внимание на рождения ден. Между другото, детето може да дари такива цветя и на своята учителка за всеки повод. В знак на безкрайна благодарност и любов може да подарите китка „слънчеви“ цветя на майка или съпруга. И дори при първата среща с момиче, отидете с малък букет. За един млад човек препоръчваме избора на гербери в ярки нюанси, докато за един човек на възраст – напротив – светли тонове. Мъжкият букет символизира добър късмет и успешни инициативи. Обикновено, при създаването на сватбения букет, цветарите избират пастелните нюанси на герберите . За да издържат до края на церемонията, цветята предварително се поставят за 6 часа във вода. След това стеблата се подреждат едно до друго и се връзват с естествен конец. Пристягат се с панделка и се оформят краищата на букета. Ако желаете може да добавите към герберите други цветя и декоративна зеленина.