Първият ми работен ден като събирач на дългове

21
Добави коментар
sex4e
sex4e

– Абе маце, да знаеш, че хич те няма в чукането… Не се обиждай ама направо ще заспя от скука…

Тя бавно се движеше върху мен. Курът ми проникваше почти целия в нея, но явно не й правеше впечатление. Беше се изчервила цялата. Сигурно съм първия, който й говори такива неща. Направо започнах да я съжалявам. В края на краищата се е гипсирала. То и аз щях да се гипсирам ако някъв бирник ми дойде в къщата. Сякаш очите й се овлажниха. Сигурно пък прави каквото може момичето.

– Чакай ся… Ивайла беше нали? Ся няма да ми се сърдиш. Начи аз съм някъв никой, нали? Споко ся…

Две сълзи наистина се стекоха по бузите й. Сигурно й беше супер унизително някакво такова. Стана ми гадно. Не исках да я унижавам. Нямах такова намерение. Сексът си е секс, но не исках да запомни случката, като някакъв супер гаден период в живота си.

– Ся щи кажа две-три неща. Няма да ми се сърдиш. Даже винаги ще ти бъде от полза. Нали като си с някой когото обичаш, ще искаш да му доставиш удоволствие? Нали така?

Тя смутено кимна. Явно имахме някаква комуникация. Да се еба и аз къв съм добряк – пак взех да ги уча. Хванах я за раменете и вече влязох в новата си мисия – ще я направя човек тая мацка.

Работя като събирач на дългове

– Първо виж се – хубаво момиче си. Млада си. Сигурно имаш куп ухажори – Не обърнах внимание на свенливото й завъртане на очи – Рано или късно стигаш до секса, и колкото да не е важен за жените, толкова е важен за мъжете. Начи, едно запомни от мене – много е важно на тебе да ти харесва. Ако на тебе ти харесва, със сигурност и на гаджето ти ще му хареса. Нали така?

Тя кимаше все по уверено. Вече не се движеше върху мен, но усещах как си го е набила чак до топките. Все бях им преподавал уроци ама докато сме на калъп не го бях правил още.

– Сега се отпусни и затвори очи. Недей да ме гледаш. Искам само едно нещо – на тебе да ти е готино. Отпусни се и ме остави да ти направя готино. Ако ти се иска нещо кажи ми или направо го направи. Споко. Ела сега да те гушна тука…

Привлякох я към себе си и бавно започнах да се движа в нея. Тя беше послушала съвета ми и стоеше със затворени очи. Плъзнах ръка по гърдата й. Тя трепна, но не ме погледна. Явно се държеше. Бавно заиграх със зърното й. Леко. Исках да се отпусне. Зърното постепенно започна да реагира и набъбна. Засилих ритъма и почувствах, че долу е станало доста по-хлъзгаво. Явно мацето започна да се чувства добре. Хванах задника й и стиснах. Исках просто да я предупредя. Леко я шляпнах. После по-силно. Мускулите й се стегнаха в прегръдка около чепа ми. Мацето започна да се движи сама. Този път не се опитваше да следва някакъв наложен от мен темп. Сама избираше ритъма. Сама въртеше задника си. Сама разтвори бузите си и започна да се набива все по-дълбоко. Вече не се стараеше – просто й се получаваше.

Всъщност беше симпатяга. Даже доста голяма симпатяга. Дългата й коса се плъзгаше като коприна по гърдите ми. Имаше млада, стегната кожа. Миришеше приятно. Замислих, се че отдавна не ми се е случвало да правя секс с толкова младо и чистоплътно момиче без да ми се налага да си плащам за това. Тя сграбчи в шепа топките ми и ме изтръгна от разсъжденията. Вече изобщо не я интересуваше кой съм аз и дори не й пукаше, че съм някакъв скапан събирач на дългове. Тя просто се чукаше вглъбена в себе си. Сякаш изобщо не ме забелязваше. Наслаждаваше се на момента. Изпиваше цялото удоволствие от секса. Хванах гърдите й в шепи. Стегнати, млади гърди. Момичето тръпнеше върху мен. Изведнъж изпитах някакво странно и непознато чувство на нежност. Не помня откога не съм изпитвал изобщо някакви чувства към друго същество. Ивайла тихо пискаше при всяко ново забиване на чепа ми в нея. Тялото й беше станало лепкаво от усилието. Цялата трепереше от вълните на оргазма. Не можех да повярвам. Тя свършваше върху мен, а аз дори не помислях да се изпразня. Просто се наслаждавах на удоволствието, което й доставях.

След малко тя се отпусна върху мен. Курът ми пулсираше в нея, така и неразтоварил белия си товар. Тя опря длани на гърдите ми. Очаквах да стане и да ме зареже – все пак това беше сделката. Тя обаче просто лежеше върху мен. Не знаех какво да правя. Бавно положих ръце на раменете й. Искаше ми се да я попитам нещо, да й кажа нещо, но не намирах думи. Чудех се. Чудех се дали би искала да се опознаем?

На 11.09.2015   /   Секс на работа