7 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВРАТИ ХАРМОНИКА : Jabse.Ink : Напиши твоята история7 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВРАТИ ХАРМОНИКА : Jabse.InK

1
Добави коментар
georgi1337
georgi1337

Вратите хармоника са отговорът, когато се търси стил и пространство едновременно. Чрез тях можем да преградим стая на две. Така увеличаваме стаите в жилището си с още една, без да губим място. В същото време винаги можем да отместим „преградата” и отново да имаме една голяма стая. В офис помещения тези врати също са изключително удобно и ефективно решение. Вратите хармоника решават въпроса със светлината и шума. В зависимост къде сте решили да ги монтирате, вратите хармоника лесно стават преграда срещу светлина или шум в стаята. Ако изберете вратата да е със стъкло, можете да позволите естествената светлина да влиза в стаята ви, но да изолирате външния шум. Още един плюс: регулира навлизането на въздуха и външната температура. Разнообразието по стил и вид на вратите хармоника е голямо. Те са едно красиво и практично решение за всеки дом. Създават чувство за простор и спестяват много място. Имат както практически предимства, така и естетически. От една страна са удобни, от друга са и стилно решение. Причините да ги изберете за своя дом са много, но нека видим само седем от тях. 1. Отличен достъп до градината, терасата или верандата Вратите хармоника ви дават простор и лесен достъп до вашата веранда или градина. Можете едновременно да имате врата и да се наслаждавате на гледката отвън. 2. Осигуряват ви максимална естествена светлина Вратите хармоника са отличен начин да имате врата, изолираща ви от външни атмосферни влияния, и в същото време ви дават всички предимства на външната среда. Естествената светлина, която влиза в помещението ви, е максимална. Стаята ви е осветена изцяло и така самото пространство вътре изглежда по-обширно и приветливо. 3. Компактност Вратите хармоника заемат изключително малко пространство при отварянето си. Това е така защото сами се затварят в себе си – облягат се обратно на другата част, с която са свързани. Това означава, че можете да отворите вашата преграда докрай. Така че дори мястото ви на тази страна да е малко, чрез врати хармоника ще решите въпроса. 4. По-добра сигурност На повечето модели на тези врати заключващата система е разположена на множество точки по плъзгащото звено. Това осигурява много високо ниво на сигурност.

5. Подвижност Вратите хармоника позволяват пълно сгъване при затваряне. Така осигуряват максимално отворено пространство, без да заемат самите те от мястото в стаята. Могат да бъдат монтирани да се сгъват от външната страна, така че сгънатата част да остава отвън.

6. Лесна поддръжка Всичко, което искат, е обикновено почистване с препарат. Ако са стъклени, същият препарат, с който чистите прозорците си, е достатъчен. Вероятно ще се окажат по-лесни за почистване от доста прозорци, които имат повече прегради или са с различни форми.

7. Естетически издържани Вратите хармоника дават възможност естествената светлина да прониква максимално в стаята. Това прави естетическия вид на помещението много по-добър от обикновено. В същото време правят дома ви да изглежда стилен и отвън. Разнообразието на дизайн и стил е голямо, така че вратите, могат да се изберат като допълнение на цялостния стил и мебели в дома.