ампули против косопад

1
Добави коментар
mashbg
mashbg

Причини за косопад през есента

Дерматолози разкриват, че този сезон е особено благоприятен за възникване поради няколко основни причини.

Изтощаване на косата през лятото, предизвикано от парещото слънце, прекомерното мокрене, плуване в замърсени води.
Естественият процес на обновяване на косменото покритие, което се случва при смяна на сезоните. Мненията на специалистите са разделени, но все пак по – голямата част са категорични, че човекът е особено податлив на косопад през есента и пролетта.
Недостигът на важни хранителни вещества. Много жени се подлагат на тежки диети за отслабване за лятото, искайки да изглеждат красиви и ефирни на плажа или в летните си костюми. Ако специалният хранителен режим е извадил от менюто важни съставки като витамини или протеин, недостигът отнема силата на косата и след кратко време се стига до оплешивяване.
Елегантната лятна прическа също може да бъде причина за косопад при жените. В горещините много дами предпочитат да носят косата си на опашка, кок или плитка, за да им е хладно. Вързаната така коса обаче е подложена на ежедневен стрес, изтощава се и се получава механично счупване на косъма.
Стрес след отпуска. Ваканцията на море беше повече от приятна и ни се искаше никога да не свършва! Да, отпуската приключи и сега отново трябва да слушаме непрекъснатото мърморене на началника, да се занимаваме с капризни и недоволни клиенти. Отдавна известен факт е, че стресът е сред основните причинители не само на оплешивяване, но и на почти всички болести, тормозещи съвременното общество.
Затова ние като професионални фризьори съветваме да използвате професионалните лосиони и ампули  против косопад  http://zakosata.com/ampuli-podhranvane-rastej , които дават изключително добри резултати .