БИОВАМПИРИ – ТЕ СА СРЕД НАС

1
Добави коментар
Aleff
Aleff

Биовампири-Те са сред нас. Научно е доказано, че в човешкия организъм съществува гъста мрежа от канали, по която се движи жизнената енергия. Когато състоянието на тези пътища е перфектно, човек се чувства физически стабилен, мислите му са подредени, а психиката му дарява онова самочувствие, което прави живота лъчезарен. Но с течение на времето по едни или други причини проходимостта в енергийната система намалява. Мястото, до което не достига енергия, може да реагира по различни начини, най-често то сигнализира за проблема с болка. Ако не се вземат необходимите мерки, органът, свързан неврогенно и енергийно с това място, може сериозно да заболее.

Биовампири и Биовампиризъм

Но тъй като човекът е част от огромната космическа енергийна база, организмът има способността да възстановява изгубената енергия – основно чрез вдишвания въздух и поеманата храна и вода. Въпреки че количеството възстановявана енергия по правило е по-малко от изразходваната, през човешкия живот съществува някакво относително равновесие -поне до момента, в който разликата стане осезаема. Човек губи енергия при физическо и психологическо изтощение, при поставяне на тялото в екстрени условия – прегряване, премръзване и прочие. Но тази загуба може да бъде предизвикана и от друг човек, съзнателно – тогава говорим за явлението биовампиризъм – явление, което се разпространява обезпокояващо бързо в началото на новия век.

Става дума за интуитивното умение на вече голям брой хора да черпят от жизнените сили на околните. Причините за този опасен навик са породени както от невъзможността човек да възстановява по естествен начин нормалното си състояние, така и от „даровете“ на цивилизацията – пренапрежение, струпване на огромни маси хора на едно място, липса на движение, некачествени храни и напитки, отровен въздух.

Отначало хората, които попадат в категорията биовампири, изпитват остър недостиг от енергия. После почти несъзнателно усещат, че при определено насочване на мисълта най-често към енергиен вход в тялото на човек близо до тях, душевният им уют се връща, физическата активност се повишава. Впоследствие, учудени и въодушевени от възможността за бързата промяна, те започват да извършват това действие напълно съзнателно. Нещо повече – отделят целенасочено време за него, избират обектите си и правят всичко възможно да се сближат с тях.

Разбира се, не всичко е толкова просто, колкото изглежда. Енергията изтича от енергийните центрове на тялото най-лесно когато сме напрегнати, притеснени или ядосани. Спокойният човек е защитен от биополето си. Затова целта на биовампира е да ни въвлече в своята орбита, да ни направи съпричастни на своето душевно състояние.

Можем ли да се научим да разпознаваме тези хора?

Недостигът на енергия започва да потиска психиката след двадесетата година при жените и двадесет и шестата при мъжете. Горна възрастова граница няма. Няма и особени белези по отношение на професия, облекло, интелект и прочие. Отличава ги само поведението им.

На първо място, това е човек, който често ни посещава или ни кани ние да го посетим. Може да бъде колега, съсед, близък роднина, може дори да бъде брат, сестра или приятел. Вторият признак, който съпътства поведението м у, е да ни учуди с нещо, да ни въвлече в подходяща тема, с която да предизвика раздвижване на енергията ни най-често съобщение за трети човек или казано другояче – клюка. Може да се хване за някое наше оплакване и да не се „пусне“ повече от него. Може да се хвали с нови придобивки действителни или очаквани. Може просто да ни предложи торта и питие и да ни се любува мълчаливо.

Характерно за подобна ситуация е вторачването на събеседника в един момент в наш енергиен център – най-често -челото, гърлото; при дълбоко деколте – гръдната кост. Сигурно никое от момичетата, които през лятото демонстрират бодита и разголени кореми, дори и не предполага, защо още на седемнадесет започват да му треперят пръстите, докато държи цигара, която изпитва неистово желание да запали. Впрочем, хората, които посещават заведения на открито, са най-уязвими. След тях се нареждат тези, които работят в големи помещения заедно със своите колеги.

 

Симптомите

Неоправдано безпокойство, горещи вълни, отказ на мозъка да функционира нормално – т.е. едни и същи мисли започват да измъчват съзнанието ни. Тези усещания се трансформират по-късно в страх от срещата с определени хора, в страх от извършването на определени действия, в страх от излизане дори на улицата. Ако биовампирът е отнел от енергията, необходима на белите дробове, ще реагира кожата ви – най-невинните прояви са посивяване, зачервяване, изпръхване; по-тежките – обриви, алергии, псориазис. Когато ви е отнета енергията, нужна на стомаха – тогава идват натрапчивите мисли и страховата невроза. Когато не достига енергия на десния му бъбрек, мъжът може да стигне до импотентност.

Недостигът на енергия в левия бъбрек може да причини проблеми със скелетната система, зъбите и косата . Загубата на енергия, необходима на бъбреците, се отразява и на ушите – започва се с шум в едното или другото, от който може да се стигне до пълна загуба на слуха. Оплешивяването при мъжете е класически случай на недостиг на енергия в бъбреците.

Ако ви е отнета енергията от сърдечния енергиен център, това веднага се отразява на имунната система. Ако пък ви източат енергия от гърлото, очаквайте проблеми с щитовидната жлеза. Безспорно най-лесно се осъществява интервенцията върху челния енергиен център или т.н. трето око. То й е свързан с централната нервна система и недостигът на енергия там създава веднага проблем с нервите и кръвното налягане.

Излишно е да изброявам всички заболявания, които могат да възникнат от срещатата ни с биовампир – списъкът ще бъде прекалено дълъг. По-важно е как да се опазим от това посегателство, от което никой не е застрахован.

На първо място – не позволявайте на хората, с които контактувате, да ви се оплакват – напълно е възможно енергийно да ви прехвърлят своите безпокойства и дори свои заболявания. Избягвайте четенето на некролози, възпоменания, черни хроники. Не проявявайте съпричастност към проблемите на ядосани и озлобени хора. Не позволявайте да ви разказват сълзливи истории и да се само съжаляват пред вас.

Не забравяйте, че ако се страхувате, само затормозявате връзката с космическите енергийни полета и ставате много податливи за източване на енергията ви. Вглеждайте се в поведението на хората около вас, без да стигате до излишна мнителност. Ако някой ви каже, че не изглеждате добре, бъдете сигурни, че това е чиста проба психологическа провокация. Прекалено дългото опипване на новата ви дреха също е показателно. Не подарявайте свои снимки без да сте убедени в доброто отношение на човека към вас.

Обърнете внимание кои хора ви търсят само по два повода – да се похвалят или да се оплачат от нещо. Не водете дълги телефонни разговори, независимо от темата – по гласа ви също изтича енергия. Нещо повече – никак не е случайно, че след уж безобиден телефонен разговор много хора вдигат кръвно, а други стигат до инсулт.

Разбира се, съществуват и средства за защита. Тя се осъществява изключително с минерали, които се определят индивидуално за всеки човек в зависимост от здравословното му състояние. Много е важно и какви са наличните съпротивителни сили на организма.

Автор: проф. доктор Герхард Мюлер, изследовател на паранормалните явления

32 total views, 32 views today

Фейсбук Коментари

споделяне на връзка