Как се почиства отоплителната система преди да се монтира Галан и как се подържа ?

1
Добави коментар
kalva4
kalva4

Електроден котел Галан – модерния икономичен котел

 

     Отоплението е едно от най-важните неща в жилището. Тук предлагаме невероятно икономичния Електроден котел Галан. Предимствата освен малкия разход на електроенергия са чисто практични и предпочитани от всеки:  комфорта да ти е топло навсякъде и то без хамалогията (като дървата и въглищата) , да ти е чисто (няма необходимост от комин или складове за съхранение на горивни материали) и абсолютно безопасно си заслужава инвестицията. Сега в сезона имаме 10% остъпка в цената за комплект и две седмици тестов период. Предприемчивите купуват сега!

Галан ел.котел-Предлагаме на Вашето внимание най-икономичното решение за отопление на ток -това са

Електродните електрически котли Галан

Галан електродните отоплителни инсталации са електродни водно-нагревателни модули с използуване на специално подготвен за целта електролитен разтвор. Галан котела представлява кръгло тяло в чийто корпус на Галан котела са вградени електроди от специална сплав, които благодарение на променливия ток с честота 50 херца в електролитен разтвор се отделят „йони“, които карат молекулите на водата да се търкат помежду си и от триенето се отделя топлина.

 Галан котела е ефектно и евтино решение за отопление във време на криза, същевремено Екологично чисто отопление – запазват околната среда чиста и създават здравословен климат във вашия дом за разлика от отоплителните системи на нафта, газ, дърва или пелети.

Котли Галан Галан-електродни
Искате ли във Вашият дом да бъде постоянно топло и комфортно?
Искате ли да подобрите стила си на живот и да увеличите комфорта във Вашия дом?

Отоплението с електролитен котел Галан освен че е икономично но и чисто, ефективно е и безопастно, лесна поддръжка, безвредно за околната среда, малки размери, което позволява да бъде монтирана на всяко удобно за целта място в апартамента, къщата, вилата, хотела и др

Как работи Галанте котел?
Device

     В електрическият котел Галан е използвана нова иновативна технология , благодарение на която Галан е най-икономичния електрически котел.      Накратко икономичността и високото КПД се постига чрез директното загряване на водата (без посредник-при обикновенните ел.котли първо се нагрява реотана, който след това топлоотделя) .

     Когато се включи Галана в мрежата, през електродите вградени в корпуса на Галана протича „електролиза“, вид йонизация, тоест причинява се търкане помежду си на водните молекули от честотата на тока, откъдето водата се нагрява по-бързо и топлината се пренася в системата.      При еднакви параметри на системата при Галан котела, водата ще се стопли до необходимите градуси около 4-5 пъти по-бързо отколкото с обикновеният реотан и режима на работа ще е  1:4 -включване и изключване. Накратко, колкото по-бързо се предава енергията от нагревателя във водата, толкова котела е по икономичен.      Друг фактор за икономичността на Галана е Контролния Панел.

     При доброто управление чрез контролния панел времето за работа на Галана е ¼ или 1/5  от общото такова.      Управлението е съставено от три елемента: автоматични предпазители, контактор и програмируем термо-датчик с токова защита.     Програматора на управлението е специално проектиран от български учени с цел да се постигне най-голямата икономичност на Галан котлите. Логиката на устройството разчита данните от трите датчика на Галана, и определя режима на работа като подава тока към Галана с най-малки пикове на включване.