7 души загинаха при атаки на „Боко харам” в Камерун

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Хороскоп за Овен

Обърнете повече внимание на физическата си форма днес. Опитайте да прекарате този ден извън дома си. Практикуване на любимия спорт е чудесно решение. В случай, че не ви се отдаде тази възможност, просто излезте на чист въздух далеч от мястото, където живеете. Заредете се с енергия, предстои ви доста натоварена седмица.

Виж подробна информация

Ако отдавна имате нужда от промяна на обстановката, днес е моментът да помислите за пътуване сред природата. Измислете място, където едновременно можете ще се отпуснете и заредите с положителна енергия и не се колебайте да го посетите.

Виж подробна информация

Срещите днес, независимо от поводите, ще са много плодотворни за повечето представители на зодията. Успявате едновременно да бъдете естествени и дипломатични, което ви придава неотразим чар. Отделете достатъчно време за семейството си, за да останат всички доволни. Смяна на обстановката около вас.

Виж подробна информация

Хороскоп за Рак

Позитивно настроени и със самочувствие ще преминете през днешния ден. Ще отбележите напредък и постигане на съгласие от взаимен интерес в деловите преговори. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви улесни и доближи до желаната цел. Но работното място предстои да показвате уменията си на добри организатори.

Виж подробна информация

Хороскоп за Лъв

За онези от вас, които си търсят работа, този ден може да се окаже успешен. Покажете онова, на което сте способни без излишна скромност, и бъдете уверени в себе си. Подкрепа в това отношение ще ви бъде ваш близък приятел. В личен план ви очакват промени към по-добро. Отстрещната страна първа ще предприеме инициативата.

Виж подробна информация

Хороскоп за Дева

Акуратно ще се включите в приключването на обща задача, изненадвайки дори и себе си със смелите предложения, чийто автор сте вие. Добрият подбор си казва думата, ще се поздравите с успехи и ще набележите мерки за нови проекти. Навреме получена информация ще ви улесни в работата, а също и в предстоящо пътуване.

Виж подробна информация

Отнасяйки се с внимание и обич към хората около вас, ще се почувствате духовно удовлетворени и заредени с енергия. В подходящо настроение сте за активни действия, насочени към изпълнение на добрите си намерения, и това няма да остане скрито за никого. Разходка сред природата ще ви се отрази чудесно.

Виж подробна информация

Предстои ви да вземете решение, за което ви е нужно време. Но ще обсъждате проблема с онези, които имат отношение към него и заедно ще намерите изход. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви носи доходи. Нова оферта ще ви привлече с перспективите си.

Виж подробна информация

Основните ви приоритети днес са свързани с професионалната ви заетост и всичко, свързано с бизнеса. Това е и причината да бъдете по-мнителни и дори на моменти враждебни. Но бъдете тактични и не допускайте съмненията да ви пречат в отношенията с околните. С нечия доброволна подкрепа ще сложите край на домашният ремонт.

Виж подробна информация

С каквото и да се заемете днес, доброто ви настроение ще доминира над всичко. Ще ви се наложи да обърнете повече внимание на въпрос, който сте пренебрегвали до този момент. Намерете повече време за близките си. Изненадайте ги. Любовта ви търпи развитие в посока на взаимно преоткриване с партньора ви.

Виж подробна информация

Ще се насладите на приятни мигове с любимите ви хора, правейки всичко възможно да се чувствате добре. Заслужили сте го. Наред с това не пренебрегвайте вниманието на някой, който остава в страни от обкръжението ви. Светският шум може да ви отегчи и да потърсите по-тихо място за отмора.

Виж подробна информация

Хороскоп за Риби

Нуждаете се от промяна, обновяване на духа и емоциите. Всичко това ще ви накара да потърсите по-различни начини за отмора. Потърсете природата, сами или с приятели, тя ще ви дари с енергия и добро настроение. Подемът, който ще последва ще повиши увереността ви и направи по-смели във всичко, което започвате.

Виж подробна информация