Мощно земетресение в Чили, цунами с височина над три метра е заляло крайбрежието

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Хороскоп за Овен

Налага се да се лишите от известна сума за да избегнете домашен конфликт. На повечето от вас това няма да им се отрази, тъй като финансовото им състояние за момента е блестящо. Потърсете компанията на ваши приятели вечерта.

Виж подробна информация

Ще продължите да работите и днес по задачите, които считате за важни. От това със сигурност ще спечелите. Дреболии могат и да ви изнервят, но като цяло ще се чувствате в добра физическа форма. Помислете как да разнообразите свободното си време. Среща с човек, към когото изпитвате нежни чувства.

Виж подробна информация

Интуицията днес ще ви подскаже печелившото решение. От избора ви може да зависи бъдещето на значимо начинание. Уверени сте в успеха и това е напълно достатъчно, за да не сгрешите. Някои от вас ще се занимават с уреждането на технически подробности, което може да ви отнеме повече време отколкото сте предвиждали. Не допускайте това да разваля настроението ви.

Виж подробна информация

Хороскоп за Рак

Работата ви се увеличава и е възможно това да ви по изнерви. Радостното е, че умеете да общувате на всички нива и да се наслаждавате на малките радости в живота си. Случващото се няма да задоволи очакванията ви, но гледайте философски на нещата. Скоро ще срещнете човека, който ще ви даде повече неща.

Виж подробна информация

Хороскоп за Лъв

Натоварващи ангажименти в професионален и личен план. Заети сте с твърде много неща наведнъж, което в определен момент може да се окаже доста изтощително. Преценете на кое можете да се посветите в момента и не се колебайте да отложите останалите си дела. Вечерта задължително намерете време да останете сами със себе си.

Виж подробна информация

Хороскоп за Дева

Упорството ви в преследване на целта ще ви донесе успехи днес. Представяне на изпити, защита на идеи и проекти ще премине според очакванията ви, подготовката ви е на лице и за никого няма да бъде изненада крайният резултат. Отнесете се с внимание към здравословното си неразположение.

Виж подробна информация

Позволете си повече време за отдих и релаксиращи процедури, ще ви се отразят добре на здравето и настроението. Отговорностите ви през следващите дни ще изискват по-голяма устойчивост, за която трябва да се подготвите. Успокойте се и станете по-рационални, каквито всъщност сте.

Виж подробна информация

По-скоро ще изгубите, ако се съсредоточавате прекалено много върху служебните проблеми. Семейството ви е изпълнено с разбиране, но с оплакванията си вие бихте затруднили и най – търпеливите. Прекарайте вечерта в приятна компания и се погрижете усмивки да има върху всяко лице.

Виж подробна информация

Този ден едва ли ще е лек, но със сигурност работата която ще свършите ще ви удовлетвори. Не е изключено да ви се наложи да воювате за идеите си, но при всички случаи бъдете дипломатични и не допускайте конфликти да провалят нагласата ви за победа. Запазете част от енергията си и за дома, където са ви приготвили изненада. Починете си сред близки хора.

Виж подробна информация

Ще се насладите на миговете с любимия си човек и това ще ви зареди с енергия и добри мисли. На повечето от вас им предстоят приятни изненади и добро настроение. Наред с това не пренебрегвайте градивните забележки от сътрудници и партньори. Бизнесът ви зависи от доброто ви сътрудничество с тях.

Виж подробна информация

Време е да разнообразите работата си, тъй като апатията, която ви е обзела ви прави крайно непродуктивни. В това отношение удачна ще бъде авантюра, от която най-вероятно нищо няма да излезе, но поне ще ви разведри.

Виж подробна информация

Хороскоп за Риби

Откривате занимания, които ви карат да се чувствате комфортно. Това стимулира нови творчески идеи в будното ви въображение, които тепърва ще чакат своята реализация. Някой ще ви достави радост. Намерете повече време за него. Сега е момента да действате по-съсредоточено.

Виж подробна информация